Hálószoba ötletek

Hálószoba ötletek

Egy egyszerű ‘en-suite’ hálószoba, kis méreteit feledtető, megújult külsővel!


A lakásfelújítások alkalmával hajlamosak vagyunk csupán azokra a helyiségekre összpontosítani, ahol a vendégek szórakoztatása zajlik, és gyakorlatilag megfeledkezünk az olyan privát terekről, mint pl. a hálószoba vagy a fürdőszoba, ahol pedig sok időt töltünk.

Egyetlen szoba helyrepofozása nem igényel szerkezeti átalakításokat; sokszor csupán textíliák, festék és tapéta kérdése.

Előtte

Utána

Ebben a térben a szürke és világos árnyalatokkal tarkított kiegészítőké, valamint a “patchwork” technikával varrt ágytakaróé a főszerep. A villanykapcsoló alá elhelyezett fészekszerű tároló kiválóan alkalmas az apró tárgyak elrejtésére, miközben a semleges színű padlószőnyeg összefogja a teret.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Előtte

Utána

A szürke szín drámai hatást kölcsönöz a szobának anélkül, hogy kemény, férfias jelleget öltene számára. A természetes, erdő mintázatú tapéta kiválóan elrejti a beépített szekrényt és a nagyobb tér illúzióját kelti; a viktoriánus stílusú világoskék könyvespolc és a három különböző anyagból megvarrt függöny pedig nemcsak stílust kölcsönöz a szobának, de kiválóan egészíti ki a különleges ágytakarót.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által