Háztartás

Háztartás

A Swiffer márkájú termékeink új biztonsági és környezetvédelmi figyelmeztetéseinek bemutatása.


Az új EU-szabályozásnak megfelelően a P&G termékeken található biztonsági címkék megváltoztak. Ezek az új biztonsági és környezetvédelmi figyelmeztetések immáron könnyebben olvashatóak, és először a legfontosabb információkat szolgáltatják vásárlóink számára.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Az új CLP (anyagok és keverékek osztályozása, címkézése és csomagolása) címke már felsorolja a lehetséges allergéneket.

Természetesen termékeink nem, csupán a biztonsági ismertetők változtak, hogy Ön és családja mindenkor tájékozott legyen. Minden esetben feltétlenül olvassa el a címkéket!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632