Háztartás

Háztartás

A Swiffer márkájú termékeink új biztonsági és környezetvédelmi figyelmeztetéseinek bemutatása.


Az új EU-szabályozásnak megfelelően a P&G termékeken található biztonsági címkék megváltoztak. Ezek az új biztonsági és környezetvédelmi figyelmeztetések immáron könnyebben olvashatóak, és először a legfontosabb információkat szolgáltatják vásárlóink számára.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Az új CLP (anyagok és keverékek osztályozása, címkézése és csomagolása) címke már felsorolja a lehetséges allergéneket.

Természetesen termékeink nem, csupán a biztonsági ismertetők változtak, hogy Ön és családja mindenkor tájékozott legyen. Minden esetben feltétlenül olvassa el a címkéket!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632