Hogyan mossuk ki gyermekünk kedvenc plüssfiguráját?

Hogyan mossuk ki gyermekünk kedvenc plüssfiguráját?

Gyermeke kedvenc plüsse gyakran koszos? Mivel ránk marad a feladat, hogy ezt a problémát megoldjuk, íme a hőn szeretett plüss alapos mosásának titka.


A kedvenc plüss állatot is ki kell mosni, ez nem vitás! De hogyan lehet alaposan kimosni úgy, hogy ne essen benne kár? Az már csak ‘hab a tortán’, hogy ha a tisztítószalonba visszük el a játékot, akkor kitör a hiszti. Íme a fájdalommentes ‘tiszta plüssért haditerv’ pár lépésben:

1 - a plüss figurával megegyező méretű műanyag hűtőzacskó

2 - párnahuzat

3 - mosópor

4 - hypoallergén fertőtlenítő ruhákhoz

Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(178)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

Az allergiák egyik fő kiváltója, a poratka elleni küzdelem érdekében a plüss állatot mosás előtt legalább 3 órára tegye a fagyasztóba.

Mielőtt beteszi a mosógépbe, helyezze a plüss figurát egy párnahuzatba. A mosógépet állítsa a gyapjúmosáshoz használt alacsony hőfokra, és használjon alacsony hőmérsékleten is hatékony mosóport, mint p. az Ariel Ecodose-t.

A mosópor rendkívül fontos, mivel meghatározza a plüss kedvenc ‘identitását’ és megnyugtatja gyermekét, akit valószínűleg zavarna, ha nem a megszokott illatot érezné plüss állatán. Ezért ajánlatos mindig ugyanazt a mosóport használni.

Az igazán hatékony tisztítás érdekében adjon a mosószer mellé egy kevés Ace Delicat Hygiène fertőtlenítőt, amely nemcsak a foltokat távolítja el, hanem antibakteriális formulájának köszönhetően a mikrobák ellen is felveszi a küzdelmet, miközben nem roncsolja a plüss állat anyagának rostszálait. sem. Állítsa be a mosógépet 15 °C fokra és kezdődhet a mosás!

Most már csak egy problémát kell megoldani: gyermekünk nem hajlandó 5 percnél hosszabb időre megválni kedvenc plüssétől! Próbálja az akciót az alvás időszakára időzíteni, vagy amikor gyermeke a szabadban játszik. Esetleg szerezzen be egy „csere plüss állatot”, és így ha elérkezett a mosás ideje, óvatosan lecserélheti a koszosat a tisztára.

A nagyobb gyerekeket akár be is vonhatjuk a kedvenc plüss állatuk mosásába, hiszen az övék és örülnek, ha vigyázhatnak rá! Elmagyarázhatjuk, hogy mosás után a plüss állat igazán tiszta lesz, így nem okoz betegséget, és akár bevethetjük azt is, hogy még szebb lesz, mint előtte.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Katica313

Katica313

Jelentett

Nagyon aranyos téma! Nálunk az is bevált, hogy a plüss mosdik a mosógépben, hiszem mi is szoktunk fürdeni, így neki is kell :)

  • Jelentem
Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által