Hogyan nyomjunk fényképet textíliára

Hogyan nyomjunk fényképet textíliára?

Tintasugaras nyomtató segítségével ez rendkívül egyszerű. Mindössze a megfelelő átnyomó papírra és az anyag színétől függően az alábbi módszerek egyikére van szüksége.


Először nyomtassa ki a fényképet sima papírra, a méret meghatározásához.

Világos anyagok esetén

Kellékek:

 - digitális fényképek

 - átnyomó papír világos anyagokhoz

 - olló

1. lépés - Válassza ki a felhasználni kívánt fényképet és számítógépes program segítségével fordítsa el úgy, hogy az eredeti tükörképét kapja. Tintasugaras nyomtatóval (nem lézernyomtatóval) nyomtassa ki a világos anyagok számára gyártott átnyomó papírra.

Vágja ki úgy, hogy a kép körül 5 mm-es keretet hagyjon.

1. lépés 2. lépés

2. lépés - A vasalót állítsa a legmagasabb fokozatra és kapcsolja ki a gőzölő funkciót. Az anyagot lapos, kemény felületen vasalja simára.

3. lépés - Az átnyomó papírt a fényképes felével lefelé helyezze az anyagra. Vasalja rá a fényképet az anyagra úgy, hogy a vasalót néhány másodpercig lenyomva tartja. Egy A4-es papír vasalása kb. másfél-két percet vesz igénybe.

3. lépés 4. lépés

4. lépés - Távolítsa el az átnyomó papír fedő rétegét. A matt hatást úgy érheti el, ha ezt még a fénykép meleg állapotában végzi el, a fényes hatás érdekében pedig várjon, amíg a fénykép teljesen lehűl. A fedő réteg eltávolítását a saroknál kezdje és lassú, de folyamatos mozdulattal haladjon előre.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
Fénykép átvitele világos anyagra

Tipp Ne felejtse el a sarkokat is levasalni. Az átnyomó papír a vasalás közben elszíneződik és szaga lesz – ez teljesen természetes.

Sötét anyagok esetén

Kellékek:

 - digitális fényképek

 - átnyomó papír sötét anyagokhoz

 - zsírpapír (néha az átnyomó papírral együtt kapható)

1. lépés - Tintasugaras nyomtatóval (nem lézernyomtatóval) nyomtassa ki a felhasználni kívánt fényképet a sötét anyagokhoz gyártott átnyomó papírra és hagyja állni öt percig, amíg a tinta megszárad. Vágja ki a fényképet, de most ne hagyjon keretet.

1. lépés 2. lépés

2. lépés - Válassza le az átnyomó papír nyomtatott rétegét a fedőlaptól.

3. lépés - Állítsa a vasalót a legmagasabb fokozatra és győződjön meg arról, hogy a gőzölő funkció kikapcsolt állapotban legyen.

Az anyagot lapos, kemény felületen vasalja simára. Helyezze az anyagra az átnyomó papírról leválasztott fényképet úgy, hogy a fénykép Ön felé nézzen, majd tegye rá a zsírpapírt.

3. lépés 4. lépés

4. lépés - Vasalja rá a fényképet az anyagra, de a vasalót ne nyomja túl erősen. Körkörös mozdulatokkal egyenletesen melegítse fel a felületet. Egy A4-es felületre levasalását kb. négy percig végezze. Ne feledje gondosan levasalni az oldalakat és a sarkokat! 

5. lépés - A zsírpapírt vegye le az anyagról, de ne dobja ki, mivel legközelebb is használhatja.

5. lépés
Fénykép átvitele sötét anyagra

 Bútorok átfestése
Örökségünk új ruhában – Bútor a nagyitól
Modern makramé


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

bettyna18

bettyna18

Jelentett

Kedves OwenCica! Keress rá úgy, hogy vasalható fotópapír. Szép napot :)

  • Jelentem
OwenCica

OwenCica

Jelentett

Ez nagyon szuper, de mi az az átnyomó papír és hol lehet kapni? Hiába kerestem rá, csak ezt a cikket hozza fel :( Köszi a választ!

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által