Hogyan “Öltözz, hogy Tündökölj”

Hogyan “Öltözz, hogy Tündökölj”?

Ismerős az az érzés, amikor reggel belebújunk a frissen mosott, jó illatú, kedvenc ruhánkba?


Olyan ez, akár egy önbizalom bomba, ami elindít, hogy sikeresek legyünk aznap.

Nos, a Lenor egy új közvéleménykutatásából kiderül, hogy a kellemes illatú ruhák jelentős mértékben javítják a közérzetünket, növelik az önbizalmunkat és pozitívan befolyásolják az aznapi események eredményességét, vagyis segítenek az „Öltözz, hogy Tündökölj” életérzés megvalósításában.

Bizonyított! A friss illatú ruhák növelik az önbizalmunkat.

Minden második nő állítja, hogy a frissen mosott ruhák nagyobb önbizalmat nyújtanak számukra. S ha mindez nem volna elég, majdnem a fele úgy véli, hogy még vonzóbbnak is érzi magát attól, hogy azok jó illatot árasztanak magukból.

Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
(7)

A Lenor Floral a szerelembe esés időtlen érzését ébreszti fel bennünk.

Fedezze fel most!

Azonban nem könnyű folyamatosan úgy öltöznünk, hogy „tündököljünk”. Úgy tűnik, van összefüggés a ruhák frissességének elvesztése és az önbizalmunk csökkenése között. A megkérdezett nők több mint fele érzi magát kevésbé magabiztosnak a ruhájában a nap végén, amit a viselt ruhadarabok frissességének elvesztése eredményez. A nők egyharmada utasított már vissza nap végi meghívást vagy lehetőséget azért, mert nem érezte jól magát  az egész nap viselt öltözékében.

Öltözz hogy Tündökölj!

Az új Lenor szuperkoncentrátum Freshlock technológiával segít abban, hogy játszva tündökölhessünk egész nap, hiszen frissen tartja ruháinkat reggeltől-estig. Az akár 12 órán át tartó  friss illata segít a ruháinknak megőrizni a „frissen a gardróbból kivett” érzést, és megadja számunkra azt a magabiztosságot, amely egész napon át elkísér. Dr Rachel Herz - pszichológus és illatszakértő – szerint: „Ez a kutatás felfedi, hogy hangulatunkat nemcsak a ruha minősége, de egész napon át tartó frissessége is befolyásolja. Ez a formula segít a nőknek abban, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Válasszuk ki a megfelelő ruhákat az alkalomhoz illően, majd különböző eszközökkel és trükkökkel próbáljunk meg törekedni a reggeli frissesség megőrzésére, melyet többek között az új Lenor használatával érhetünk el. Segítségével a nők felturbózhatják és megőrizhetik önbizalmukat a nap során, és mindig készen állhatnak arra, hogy azonnal megragadják a munkahelyükön, társaságban, vagy a magánéletben adódó lehetőségeket.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!