Hogyan tegyük feledhetetlenné szállóvendégeink nálunk töltött éjszakáját?

Hogyan tegyük feledhetetlenné szállóvendégeink nálunk töltött éjszakáját?

Vendégeket meghívni otthonunkba többről szól, mint kényelmes ágyat kínálni számukra: az élményt feledhetetlenné kell tennünk, nekik pedig érezniük kell, hogy szívesen látjuk őket.


Íme néhány ötlet hogyan érhetjük el mindezt. Azonban készüljön föl, lehet hogy vendégei el sem akarnak majd menni, különösen, ha a Lenor az egyik segédje...

Bánjon csínján a dekorációval!
A kényelem, a tér és az illatok sokkal megnyugtatóbban hatnak egy új környezetben, mint az idegen „kacatok” (ami önnek érték, másoknak lehet hogy csak limlom). Helyezzen a szobába egy csokor virágot egy egyszerű üvegvázában, tegyen mellé egy órát és pár könyvet, készítsen be a vendégek ízlésének megfelelő zenét. Tehet a polcra néhány kellemes illatú gyertyát és húzzon frissen mosott ágyneműt, melynek hosszantartó és ropogós illatáról a Lenor gondoskodik. Végül, de nem utolsósorban készítsen a szobába egy üveg ásványvizet és egy kis rágcsálnivalót.

A szoba, a gardróbok és a fiókok
A vendégszobát körültekintően válassza meg és gondoskodjon arról, hogy a ruhásszekrényben és a fiókokban legyen a vendégek számára szabad hely. Készítsen be pár darab különféle típusú vállfát és lehetőleg legyen a szobában nagy felületű tükör. Jó ha a vendégek rendelkezésére áll egy íróasztal is, tollal, tiszta papírral bekészítve.

A megfelelő párna és ágynemű
Pamut és vászon anyagokból készült, vasalt ágyneműt használjon! Készítsen be egy vastag és egy pehelypaplant is. A Lenor segítségével ágyneműinek hosszantartó és finom illatot kölcsönözhet. Vendégei akár a reggeliről is elkéshetnek, mivel nehéz lesz kikászálódniuk a jó illatú, kényelmes ágyból.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Gondoskodjon arról, hogy ne fázzanak!
Amennyiben télen fogad vendégeket, készítsen az ágyukra extra plédeket, melyek puhaságáról és finom illatáról szintén a Lenor gondoskodik.

Fürdőszoba
Amennyiben a házgazdákkal közös fürdőszobát használnak vendégei, készítsen helyet tisztálkodószereiknek és tegyen ki számukra csodásan illatozó, puha frottírtörölközőket, melyek varázslatosan gondoskodnak vendégei kényelméről, és kényeztetéséről.

Tudja miért oly fontos a Lenor által nyújtott segítség? Mert vendégei bármikor megérzik majd ezt, vagy az ehhez hasonló kellemes illatot, - akár évekkel később, - emlékezni fognak az önöknél töltött nagyszerű időkre. Az ön vendégszeretete egy boldog emlék marad számukra, melyet örökké őrizni fognak.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által