Lakás szagtalanítás

Lakás - szagtalanítás

A kellemetlen szagok kialakulása elkerülhetetlen, azonban ez nem jelnti azt, hogy otthonunkat is megosztjuk velük. Ismerje meg a leggyakoribb szaggforrásokat és azt, hogyan szabadulhat meg tőlük.


Konyha

Mindannyian szeretjük a frissen készült ételek illatát, azonban az étkezések után „megülő” szagok nem feltétlenül kellemesek, különösen a grillezést vagy olajban sütést követően.

Főzés közben mindig kapcsolja be a szagelszívót, amit alacsony fokozaton egy ideig még az étel elkészültét követően is működtethet. Amennyiben a szagok nem szellőznek ki teljesen, használjon Ambi Pur Air Effects légfrissítőt, amely gondoskodik arról, hogy a kellemetlen szagok maradéktalanul távozzanak.

Háziállatok

Aki tart házikedvencet az tudja, milyen intenzív szagokat képesek produkálni még figyelmes gazdik mellett is. Vendégei hamar kiszúrják ezeket a szagokat és még ha nem is tesznek megjegyzést, bizonyára kényelmetlenül érzik magukat ettől. Az  Ambi Pur Air Effect légfrissítők gyors és hatékony megoldást kínálnak a háziállatok által okozott erős szagok kiküszöbölésében.

Ambi Pur 3Volution Plug
Ambi Pur 3volution
(185)

Megszünteti a szagokat és felfrissíti a levegőt

Fedezze fel most!

Dohányzás

A dohányfüst szaga szinte mindent átitat. Átjárja a textíliákat, és még a fából készült bútorokon is sokáig érezhető. Hatékonynak bizonyulhat, ha a dohányfüsttel átitatott helyiségben egy bögre ecetet elől  hagy éjszakára. Másnapra a dohányfüst szaga már csak megfakult emlék lesz..

Fürdőszoba

A makacs fürdőszobai szagokat általában az eldugult lefolyókkal hozzuk összefüggésbe. Kitisztításukhoz számos termék áll rendelkezésre, ha ezek nem segítenek, hívjunk szakembert a dugulás elhárításához.

Ha megtanítjuk a gyerekeket arra, hogyan fújjanak a levegőbe az Ambi Pur Air Effects légfrissítővel, biztosak lehetünk abban, hogy a mellékhelyiség is mindig készen áll a következő használó számára.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által