Lélekemelő Spa élmény

Lélekemelő Spa élmény

Az illatok rendkívüli hatással bírnak.


Egy nehéz nap után a feltöltődés egyik legnagyszerűbb módja ha elmegyünk egy gyógyfürdőbe, hiszen a különböző aromás illatok segítenek testünk ellazulásában. Egy pár egyszerű trükk segítségével az otthonunkban is fölidézhetjük a tökéletes spa élményt, hiszen mindazokat az illatokat amelyek jókedvre derítenek és amelyek segítenek a relaxcióban, - haza is vihetjük.

Íme a módszer, hogyan nyugtathatjuk meg a testet és lelket, illetve hogyan csempészhetünk egy kis varázslatot mindennapjainkba. Csupán illatokra van szükségünk az élénkítő, nyugtató és lazító hatás eléréséhez, méghozzá a következőképp:

Lenor Sensitive
Lenor Sensitive
(366)

Lenor Sensitive öblítők

Fedezze fel most!
  • Mindenekelőtt szerezzen be olyan természetes alapanyagú termékeket, organikus illatokat és aromagyertyákat, amelyeket szeret. Lazító hatással bír a verbána, a levendula, a bergamot és az ylang-ylang. Ha élénkítő hatásra vágyunk, szerezzünk be gyömbér, kakaó, menta, vagy eukaliptusz illatokat. A citrom, citromfű, vagy a sárgadinnye pedig frissítő hatásúak.
  • Helyezze el az illatgyertákat a fürdőszobában és gyújtsa meg őket. Engedje tele a kádat és öntsön a vízbe fürdőolajat!
  • Relaxáljon fél órát a fürdőkádban, közben gyengéden masszírozza át testét. Fürödjön meg és ásványi fürdősó segítségével távolítsa el bőréről az elhalt hámsejteket!
  • Fürdés után körkörös mozdulatokkal kenje be testét testápolóval. Ez esetben is válasszon természetes illatokat és termékeket. Permetezzen ásványvizet a bőrére és engedje hogy ellazuljon.
  • Végezetül bújjon bele egy tiszta, puha, kényelmes és finom illatú ruhába, melynek mosása során Lenor öblítőt használt. A rendelkezésre álló illatok széles skálájából válassza ki azt, amelyik kellemes és megnyugtató az ön számára. A Lenor minden egyes hangulathoz rendelkezik egy illattal. Nyújtózzon végig a kanapén! Vegyen pár mély lélegzetet az orrán keresztül, majd engedje ki a levegőt a száján. Érezze bőre és ruhája illatát és élvezze az illatot, amely jókedvre deríti! Engedje, hogy a pozitív gondolatok az orrától a lábujja hegyéig átjárják a testét!

Ne feledje: a Lenor segítségével egész nap egy nagyszerű illatélményben és pozitív gondolatokban lehet része!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek