Magabiztosság és a Lenor

Magabiztosság és a Lenor

A nyár mindig bővelkedik gazdag és mennyei ízekben, szélsőséges viharokban, záporesőkben, élénk színekben, fülledt délutánokban és ragyogó napsütésben.


Mindezek a jelenségek összetéveszthetetlen illatokkal társulnak: érett gyümölcsökével, a nyári záporok frissítő- és a virágzó fák édes illatával. Ezek az élmények mind visszaidézhetőek illatok által még akkor is, ha előtte észre sem vettük őket.
Feltöltik gondolatainkat, előidézik az emlékeinket, újjáélesztik a megélt élményeinket. Az önkifejezésnek egy olyan erőteljes eszközéül szolgálnak, amelyek karaktereinkhez igazíthatóak és fokozzák személyiségünket. Ha megtaláljuk a hozzánk illő illatot, azt soha nem veszítjük el. Kihangsúlyozza mások felé a magabiztosságunkat és megerősíti a magunkba vetett hitünket – mindezt egy egészen egyszerű, természetes és csöppet sem tolakodó módon. Ebben rejlik az illatok természetes erejének titka, amely könnyen elveszíthető ha túlhangsúlyozzuk őket.

Hogyan játszhatunk tehát az illatokkal?
A meleg napokat összetéveszthetetlen illatok kísérik, amelyből ihletet nyerhet. (Nem véletlen, hogy a parfümkészítők különböző illatokat javasolnak a hidegebb és a melegebb napokra.) Válasszon olyan illatot, amely tökéletes összhangban áll testhőmérsékletével. Amennyiben kint meleg van, a friss, légiesebb, ugyanakkor személyiségünket kihangsúlyozó illatokra van szükségünk, ellentétben a domináns verziókkal. Az illatoknak akkor van nagyobb hatásuk ha tudatosan használjuk őket, azonban észrevétlenül hatnak másokra. Ruháink illata pontosan azt a visszafogott aromát sugározhatja, amire ilyenkor szükségünk van. A Lenor a különböző személyiségekhez és hangulatokhoz illő illatok széles skáláját kínálja, miközben puhává és finom illatúvá varázsolja a ruhákat. Mindemellett rendelkezik azzal a tulajdonsággal, melyet mindenki elvár parfümétől: azt, hogy másokat lenyűgöző hatással bírjon. De ne feledje: mindez csak akkor működik, ha a személyiségének megfelelő illatot választja!

Lenor Sensitive
Lenor Sensitive
(366)

Lenor Sensitive öblítők

Fedezze fel most!

Még ha nem is híve az erős aromáknak, minden bizonnyal szereti amikor hazaérve megcsapja orrát a frissen mosott, száradó ruhák illata… Miért ne vinné magával ezt az illatot, frissességet árasztva magából egész nap?

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által