Milyen kardigán passzol a testalkatunkhoz?

Milyen kardigán passzol a testalkatunkhoz?

Vannak ruhadarabok, melyek egyszerűen időtlenek így bármely alkalomhoz, bármivel kombinálva remekül festenek. Íme, hogyan tudjuk kihozni a legtöbbet kardigánunkból testalkatunkhoz mérten.


Homokóra alkat
A homokóra testalkat azt jelenti, hogy a vállak és a csípő nagyjából egyforma szélesek. Próbáljuk meg elkerülni a csípő további növelését! A karcsúbb hatás érdekében válasszunk rugalmas anyagot és visszafogott, sötétebb színeket. Hordjunk lenge selyemblúzt és válasszunk olyan kardigánt, amely puha anyagból készült, és a csípő irányába szűkül. A kötött darabok csodásan mutatnak ezen a testalkaton, mivel szépen követik az íveket. Ruháink puhaságának megtartása érdekében használjunk Lenor öblítőt!

Az alma (V)
Az ehhez hasonló testalkatú nők széles vállal és keskenyebb csípővel rendelkeznek, így lefelé kell irányítani a figyelmet. Ehhez az alakhoz tökéletesen illik a magas derekú szabás és derékban színes ruhaválasztás. A monokróm színek magasítanak, az erős mintázat azonban nem biztos, hogy jó ötlet. Hordjunk hosszabb kardigánt melyet nyitva hagyunk, ez ugyanis optikailag hosszabbítja testalkatunkat. Ne válasszunk rövid darabokat, felsőtestünk már így is elég erős. Viseljünk egyszerű ruhákat, mind szín- mind pedig mintázat tekintetében! A vékonyító, csípőnél szűkülő kardigánok csodálatosan állnak majd!

A körteforma (A)
Az előző esettel ellentétben, ha körteformánk van, az azt jelenti, hogy a csípőnk szélesebb a vállunknál, így ez utóbbira kell helyezni a hangsúlyt. Viseljünk push-up melltartót, széles gallérokat és csípőben szűkülő felsőket! Ehhez a széles ujjú, hosszú kardigánok is remekül passzolnak.
Érdemes ruházatunkat egy keskeny övvel is kiegészíteni. Ragaszkodjunk deréktól lefelé a sötét színekhez, ez ugyanis karcsúsít. Ami a kiegészítőket illeti, érdemes látványos nyakláncot hordani, mely a felsőtest irányába tereli az emberek figyelmét.

A banán testalkat
A szekértők szerint ehhez a testalkathoz a legegyszerűbb ruhát választani, a váll és a csípő szélességének arányossága miatt. Válasszunk tehát olyan viseletet, amely megtöri a hosszúságot azáltal, hogy a rétegek dimenziót alkotnak. A gallérok és fodrok kiemelik a mellkast, ezért célszerű ilyen jellegű darabokat vásárolni. Hordjunk hosszú kardigánt és ne felejtsük el kiemelni csípőnket egy övvel! Ragaszkodjunk a wrap ruhákhoz és a nyakban megkötős felsőkhöz.

Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(178)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

Hordjunk szűkített fazonú farmer vagy szoknyát, ezek ugyanis pontosan oda irányítják majd a figyelmet, ahova kell. Láthatjuk hát, nem egy nehéz feladat feldobni kardigánunkat, hogy az a legjobbat hozza ki testalkatunkból.

Egy szó mint száz: a kardigán semmiképp sem egy unalmas ruhadarab, ráadásul segít a legelőnyösebb formát kihozni minden testalkatból! Használjuk hozzájuk a megfelelő mosószert: makacs foltok esetén az Ariel Professional fehérítő- és folttisztítót, a patyolattisztasághoz Ariel mosóport vagy folyékony mosószert, a hosszantartó frissesség érdekében pedig a Lenor textilöblítőket!

Hangulatjavító wellness-fürdő otthon

Magabiztosságot kölcsönző illatok

Hogyan tegyük még kellemesebbé az éjszakákat és reggeleket?

Reggeli illatok

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

SBeáta

SBeáta

Jelentett

Homokóra ������

  • Jelentem
Pamimami

Pamimami

Jelentett

Kettes kardigán

  • Jelentem
ramibogar

ramibogar

Jelentett

Egyes kardigán

  • Jelentem
szagnes

szagnes

Jelentett

A kettes kardigán

  • Jelentem
kendralinx

kendralinx

Jelentett

3as kardigán

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632