Mosási tippek

Mosási tippek

A trendek jönnek és mennek, a divat pedig pár évenként újra ismétlődik. Egyéni stílusunk hosszú időket él meg, azonban ajakulhat és változhat a személyiségünknek megfelelően. A ruhák helyes kezelésének módja azonban mindig ugyanaz. Most segítünk önnek egy örök érvényű, jól működő rendszer bemutatásával.


Szortírozás
Javasoljuk egy több fakkos szennyeskosár beszerzését, így előválogatást végezhet a mosás előtt. Gyűjtsük benne elkülönítve a fehéreket, a világos színű ruhákat, a sötéteket, és megint egy külön fakkban a hasonló színű, kényes darabokat.

A mosás előtt
A farmaernadrágokat fordítsuk ki, húzzuk fel a zippzárakat, az ingeket gomboljuk be (ezzel magakadályozzuk a szakadást); ürítsük ki a zsebeket, és nézzük át a ruhák címkéin található utasításokat. Válasszunk mosási hőmérsékletet! Az Ariel a ruhákat már 30 fokon is tisztítja, de a törölközőket és zoknikat forró vízben célszerű kimosni. Az Ariel segít a ruhák patyolattisztaságának és fehér színének megőrzésében. Keressük meg a foltokat és végezzünk rajtuk előkezelést Ariel Professional folteltávolítóval. Válasszuk ki a megfelelő mosószer fajtát! A fehér ruhákhoz Ariel mosóport, vagy Ariel Power mosókapszulát használjunk. A színeseket mossuk Ariel Color & Style mosószerrel, vagy színes ruhákhoz tervezett Ariel Power kapszulákkal. Ez utóbbi megkönnyíti a mosást, hiszen az előadagolás miatt használata igen egyszerű. Mindig az útmutatónak megfelelően adagoljunk. Fölösleges az előírt mennyiségnél többet használni, mivel ezzel nem fokozzuk a mosás hatékonyságát.

A mosás
Nyugodtan dőljön hátra és bízza ezt az Ariel-re!

Mosás után
Szárítás közben kerüljük a gyűrődést. A pólókat és nadrágokat jól kirázva helyezzük a szárítóállványra. Az alsóneműket félbehajtva teregethetjük, de a lábrésznél fogva is kicsipeszelhetjük őket. A fehér ruhákat teregessük az egyik, míg a színeseket a másik oldalra. A ruhákat a szegélyüknél, vagy a hajtogatási pontjukon fektessük a szárítókötélre. Először a nagyobb darabokat teregessük a megfelelő oldara (külön a fehéreket/világosakat és külön a sötét színűeket), majd találjunk helyet az apróbb darabok számára is.
Amikor csak lehet, szárítsuk ruháinkat a szabadban, napsütésben, mivel ez fertőtleníti őket.

Ariel mosópor
Ariel mosópor
(63)

Fedezze fel most!

Élvezze a frissen mosott ruhák kellemes illatát!
Mindegy, mit hoz az idei divat (pasztell színek az élénk pl. orchidea színekkel keverve), az Ariel-lel mindenről megfelelően gondoskodhat! A tisztaság ugyanis soha nem megy ki a divatból és alapvetően meghatározza stílusunkat.

Ezt a cikket a mosás szakértő márkái: az Ariel Professional, az Ariel és a Lenor hozták el Önnek.

Amennyiben további tippeket szeretne a mosás szakértőitől, kattintson ide: Ariel

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Cziky

Cziky

Jelentett

Rendkívül jó illatúak, kelleme tapintásúak, puhák tiszták lettek az Ariel mosótablettával mosott ruháim. Nagyon meg vagyok vele elégedve! Örülök a nyereményemnek, sok kellemes órát okoz az egéz családnak. Háláan köszönöm, hogy kipróbálhattam.

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által