Mosási tippek - kedvenc póló

Mosási tippek - kedvenc póló

Átkok és áldások: avagy kedvenc póló a láthatáron Amikor anya lettem, megfogadtam, hogy soha nem fogom gyermekem szabadságát fölöslegesen korlátozni. Aztán egy nap történt valami.


Valami, ami megnehezítette fogadalmam betartását. A fiam megkért, hogy rendeljek neki az interneten egy pólót, ami kedvenc rajzfilmhősét ábrázolja. (Magamnak is be akartam szerezni egyet, hogy legyen „egyenpólónk”, de azt mondta, hogy ugyanúgy kinézni mint az anyukája, nem laza, amit pesze meg lehet érteni…) A póló megérkezett és nem is sejtettem, hogy milyen kihívások elé állít majd.

Azonnal kimostam a legnagyobb odafigyeléssel, hiszen rögtön hordani akarta. Amit viszont nem tudtam az az, hogy a fiam milyen nehezen akarja majd levenni. Miután felismerte, hogy tökéletesen áll rajta, onnantól kezdve minden nap ezt akarta fölvenni, szóval újra kimostam. Gondosan a székére hajtogatta mosás után, felkészítve azt a következő nagy napra. Amikor hazaért a suliból, arról számolt be, hogy mindenkinek nagyon tetszett a pólója és érdeklődtek, honnan szerezte. Újra megköszönte nekem és én jó anyának éreztem magam. Aztán elhangzott a fiam szájából a később sokat hallott mondat: „Anyu, kérlek mosd ki újra, holnap is ezt szeretném felvenni”. Vonakodva figyelmeztettem, hogy ne számítson ugyanarra az áttörő hatásra, mint amilyen az első nap fogadta, illetve hogy minél többet hordja, annál kevésbé lesz különleges a póló. Igazat adott, tartott egy nap szünetet, majd kezdődött újra az egész. Nem beszélve a hétvégékről, amikor kint is végig abban játszott és még aludni is a pólóban akart. Már kezdett betelni a pohár és azon tűnődtem, hogy megtiltom neki a póló folyamatos viseletét, de aztán beugrott a magamnak tett ígéretem. Szóval továbbra is buzgón szembeszálltam a foltokkal (köszönöm Ariel!) és igyekeztem tisztán és frissen tartani kedvenc darabját a számára. El sem tudom képzelni, mi lett volna ha bármi történik féltett kincsével, de nem is akarom..

Aztán egy nap újabb ötletem támadt. Amikor már egy jelentős családi összejövetel alkalmával is ugyanazt a pólót akarta felvenni, közöltem, hogy ha ilyen gyakran mossuk, akkor ki fog fakulni. Tudják mit mondott? „Anyu, láttam a reklámot, mi is az Ariel-t használjuk, úgyhogy kérem!”.
Új tervre volt szükségem. Boldog voltam, hogy nem kell új ruhákat vásárolnom, amikor kipattant a fejemből a megoldás. Több pólót is vettem neki a kedvenc karakterével, hogy legalább váltogathassa őket, azonban a kedvenc továbbra is ez az egy maradt. Most, pár évvel később látom, hogyan őrizgeti a kis kincsét, amit már kinőtt. Most 14 éves és boldog vagyok, hiszen tudom, hogy valószínűleg a gyerekei is hordani fogják. Szóval mostantól én is kincsként őrzöm és továbbra is tisztán tartom addig, ameddig csak szeretné. Az Ariel Color pedig segít patyolattisztán tartani a pólót és megőrizni annak eredeti formáját. Így minden jó ha vége jó..

Ariel mosópor
Ariel mosópor
(63)

Fedezze fel most!

Ezt a cikket a mosás szakértő márkája: az Ariel hozta el Önnek.

Amennyiben szeretne további írásokat olvasni az Ariel márkától, kattintson az alábbi linkre: Ariel

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Öcskös

Öcskös

Jelentett

Szeretem ezeket atermékeket

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által