Mosási tippek kezdők számára

Mosási tippek kezdők számára

A mosás nem egy bonyolult tudomány: nem kell szakértőnek lenned ahhoz, hogy ruháidat az Ariel segítségével ragyogóan tisztává varázsold.


Elég betartanod néhány egyszerű szabályt, és biztos lehetsz abban, hogy ruháid nem válnak katasztrófa áldozatává.

Előkészítés
Mosás esetén is rendkívül fontos, hogy válogasd szét ruháid szinek szerint. Egy pár piros zokni vagy nadrág a fehérneműk közé keveredve az egész adagot rózsaszínűvé változtathatja. Az Ariel Color&Style mosópor vagy a folyékony mosószerek segítenek, hogy a ruháid tartósan megőrizzék élénk színüket.

Mosás
Miután elkülönítetted egymástól a színeket, itt az ideje kiválasztani a megfelelő programot. Vigyázat! A mosási útmutató nem azért vannak a ruhákon, hogy drágábban lehessen eladni őket! A mosási útmutatón található utasítások betartása jelentősen megnövelheti a ruháid élettartamát. Példul a fehér anyagok idővel besárgulhatnak vagy beszürkülhetnek, ha nem a megfelelő hőmérsékleten mosod őket, ezért mindig nézd meg alaposan a ruhán található mosási útmutatóet!

Ariel mosópor
Ariel mosópor
(63)

Fedezze fel most!

Pihenés
Miután elindítottad a megfelelő programot, a mosógép az Ariel segítségével elvégzi helyetted a munka nehezét, neked pedig marad időd a pihenésre: olvasgass, nézegesd a website-unkat, vagy lepd meg szeretteidet valami finomsággal!

Szárítás
Csökkentheted a ruháid gyűröttségét, és így lerövídítheted a vasaláshoz szükséges időt, ha a ruhákat óvatosan teszed fel a szárítóra. Simítsd el kézzel a gyűrődéseket, mielőtt fellógatod őket; a topokat, ingeket és pólókat tedd vállfára. Ha csipeszt használsz, figyelj, hogy olyan helyekre kerüljenek, ahol nem hagynak látható nyomot. Szárítógép használata esetén mindig tartsd be a használati útmutatót és semmiképpen se terheld túl a szárítót.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által