Mosási tippek - különleges ruhadarabok

Mosási tippek - különleges ruhadarabok

Íme néhány jótanács arra nézve, hogyan ápoljuk azokat a darabokat, melyek különleges mosást igényelnek az anyaguk, színük, vagy használatuk miatt.


Béléssel rendelkező ruhák
Amennyiben ruháink gyapjút is tartalmaznak, ne tegyük őket mosógépbe, helyette inkább a gyengéd kézimosást válasszuk! Ha lehet, akkor csak magát a foltot célozzuk meg Ariel Professional folteltávolítóval; nem biztos, hogy az egész darabot ki kell mosnunk, például egy átmeneti kabát esetében. A szintetikus anyagokat (poliészter vagy nejlon) illetve a steppelt ruhákat mosógépbe is helyezhetjük, hiszen az Ariel már 30 fokon is képes kitisztítani azokat (ez esetben nem javasoljuk a meleg/forróvizes tisztítást). Mindig kövessök a ruhák címkéin feltüntetett mosási útmutatókat!

Fehér törölközők, zoknik, ágyneműk, asztalterítők, konyhai törlőruhák
Gyűjtsük össze mindazokat a darabokat, amelyek tűrik a forróvizes mosást. Amennyiben nem vagyunk benne biztosak, ellenőrizzük a címkét! A mosáshoz mindig prémium minőségű mosószert használjunk, mint például az Ariel, amely patyolattisztaságot, ragyogó fehérséget és frissességet kölcsönöz a ruháknak.

Azokat az anyagokat, amelyek hajlamosak a penész, a gombák vagy az atkák megtelepedésére, mindig forró vízben mossuk! A víz adagolását igazítsuk a ruhák mennyiségéhez és mossunk normál üzemmódban.
Ha van otthon ruhaszárítónk, magas hőfokon szárítsuk benne ezeket a ruhákat. Amennyiben nem szeretnénk, hogy más anyagoktól bolyhosak legyenek, szárítsuk külön az ágyneműket.

Gondoskodjunk arról is, hogy huzataink nagyszerű illatnak és puhaságnak örvendjenek: próbáljuk ki a Lenor öblítőt, ha kedvenc illatunkat sokáig szeretnénk érezni.
A színes ruhadarabokat ne mossuk ki forró vízben! Mindig ellenőrizzük a címkét és használjunk Ariel Color mosószert.

Ariel folyékony mosószer
Ariel folyékony mosószer
(252)

Fedezze fel most!

Sportruházatok
Ezeknél kulcsfontosságú a ruhák alakjának és frissességének megőrzése. Mossuk őket az utasításaiknak megfelelően, és a szagok megszűntetéséhez illetve a dezodornyomok eltűntetéséhez használjunk Ariel mosóport.

Farmernadrágok
Színük megőrzéséhez a farmernadrágokat mindig kifordítva mossuk. A zippzárat húzzuk föl, hogy ne akadhasson bele más ruhadarabokba. Mosás előtt ürítsük ki a zsebeket és kövessük a ruhacímkén feltüntetett utasításokat! Az Ariel segít megőrizni a farmernadrágok színét és alakját, így kedvenc darabunknak még sokáig örvendhetünk.

Ragyogó színes ruhák
A színes ruhák ragyogásának megőrzéséhez használjunk Ariel Color mosószert.

Amennyiben szeretne további írásokat olvasni az Ariel márkától, kattintson az alábbi linkre: Ariel

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által