Mosási tippek, melyekre talán sokan nem gondolnak..

Mosási tippek, melyekre talán sokan nem gondolnak..

Számos tévhit kering a mosással kapcsolatban, mi azonban most felfedünk néhányat közülük.


A több mosószertől nem lesz jobb a mosási eredmény!

Ellentétben a népszerű tévhittel – mely szerint a dupla adag mosószer jobban hat (az erősen szennyezett ruhákon) az igazság az, hogy ruhái semmivel sem lesznek ettől tisztábbak. Mi akkor a megoldás? Olvassa el a terméken feltüntetett, a kívánt eredmény eléréséhez igazított adagolási útmutatót! Ezt a mennyiséget alkalmazza és ne többet még akkor sem, ha csábítónak tűnik egy kis extra mosószer alkalmazása. Ha az előírt mennyiség nem használ, higgye el, a duplája sem fog hatni.

A hideg vízzel történő mosás is lehet eredményes

Sokan rengeteg forró vizet pazarolnak a mosásnál azt feltételezve, hogy a hideg víz nem tisztítja a ruhákat. Noha régebben lehet, hogy így volt, napjainkban már semmiképp. Különösen mivel bizonyos anyagokat, színeket, vagy zsíros szennyeződéseket kifejezetten hideg vízben kell kezelnünk.

Nem létezik ruhamágnes, amely elvégzi helyettünk a szortírozást

Ne kockáztassa, hogy ruhái tönkremenjenek! Ehelyett csoportosítsa külön a fehér és világos színű, a színes és a sötét ruhákat. Használjon több rekeszes szennyes kosarat, ezzel időt takaríthat meg!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Bizonyos foltok akkor is eltűntethetők, ha nem közvetlenül a foltot kezeljük

Vannak olyan termékek, amelyek még a legmakacsabb, vagy a beszáradt szennyeződésekkel is elbánnak. Kezelje elő a ruhákat a megfelelő folteltávolítóval, és azt fogja tapasztalni, hogy „volt folt, nincs folt”.

Extra adag textilöblítőtől nem lesz a ruháknak hosszantartóbb illata

Az öblítés során is célszerű minőségi termékeket használni, amelyet a használati útmutatónak megfelelően kell adagolni.

Most hogy mindent megtudott a mosással kapcsolatban, adja tovább másoknak is! 


Ruhacímke jelölések
Talán elsőre bonyolultnak tűnhetnek az instrukciók, de valójában egyszerű megérteni őket.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

KatrinaD

KatrinaD

Jelentett

Az "extra adag mosószer és öblítő hatékonyabb" elvet már én is feladtam mióta rájöttem hogy csak a fogyasztást növeli, de jobb nem lesz tőle a mosás. Valóban érdemes többet költeni egy jó minőségű termékre amiből aztán kevesebb is elég....

  • Jelentem