A mosógép védelme

A mosógép védelme

Hiszünk abban, hogy minél jobban vigyázol a mosógépedre, annál tovább fog működni.Engedd meg, hogy megosszuk a legjobb tippjeinket a mosógéped karbantartásával kapcsolatban.

  • Hogyan törődj a mosógépeddel?
  • Rossz szagok eltávolításe
  • Energiatakarékosság

Hogyan törődj a mosógépeddel?
Rakj rendet a fiókokban!
Tüntesd el a mosószerek és öblítők legenyhébb nyomait is a tartályokból, mert azok elzáródást okozhatnak, amivel károsítják a mosógépet vagy megakadályozzák abban, hogy rendesen kimossa a szennyezett ruháidat. Néhány típusból a fiók szabadon kivehető a könyebb tisztíthatóság érdekében.

Tartsd természetesen tisztán!
Soha ne használj vegyszereket vagy fémszálas dörzsölőszivacsot a tisztításhoz: ezzel kárt tehetsz a bevonatokon és a műanyag felületeken. A tisztítást meleg szappanos vízzel végezd!

Könnyíts a terhein!
Ha a ruhatisztítás során túl sok szennyezett ruhát pakolsz a mosógépbe, emozdulhat a dob súlypontja, aminek igen költséges a javítása. Mindig figyelj, hogy bepakoláskor a ruhák és a dob teteje között egy kézfejnyi hely maradjon! A mosógép ezt a helyet arra használja, hogy az optimális tisztaság eléréséhez szükséges fordulatszámot biztosítsa. A túltöltés miatt a ruhákon a mosószer is nyomot hagyhat.

Tartsd a szintet!
Figyelj, hogy a mosógép vízszintesen álljon, különben csökken a hatásfoka, és akár tönkre is mehet. Ha a mosógéped nagyon rángatózik mosás közben esélyes, hogy nincs vízszintben. Ellenőrizd vízmértékkel, és állítsd be a lábait.

Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(178)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

Rossz szagok eltávolítása
Legyen mindig finom illata a mosógépednek. Havonta egyszer indíts el egy üres mosást 60 fokos vagy magasabb hőmérsékleten. Ettől a mosógépednek friss és tiszta illata lesz!

A kész ruhákat rögtön vedd ki belőle!
A ruhatisztítás végén azonnal távolítsd el a kimosott ruhákat! Ha erre nem figyelsz, gyorsan állott szaguk lesz. Néhány típuson található időzítőkapcsoló is, így be tudod állítani, hogy a mosás automatikusan elinduljon, és pont akkor fejeződjön be, mire hazaérsz.

Végtelen frissesség
A jó illatok és a napokig tartó frissesség érdekében használd az Ariel Lenor Touch-ot a ruhatisztítás során. Eltűnteti a kellemetlen szagokat és a makacs foltokat, az illata pedig diszkrét és finom.

Energiatakarékosság
Az Ariel úgy gondolja, hogy egy kis erőfeszítés is óriási változást indíthat el a környezetünkben.

Tekerd le és takaríts meg több energiát!
A mosás során elhasznált energia 80%-a a víz melegítésére megy el (60 fokos pamut program esetén). Az Ariel már 30 fokon is tisztítja a szennyezett ruhákat, így a mosásra fordított energia 40%-a is megspórolható (40 fokos mosással összehasonlítva).

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek