Mosógép zokni

A mosógép és a zoknik rejtélye

Az életben előfordulnak megmagyarázhatatlan rejtélyek. Hogyan lehet az, hogy a jobb s a bal fülhallgató soha nem egyszerre mennek tönkre? Miért önti le magát az ember kávéval elsősorban akkor, amikor fehéret visel aznap? Hova tűnnek a zoknik mosás után?


Miért mindig a legváratlanabb helyeken találjuk meg az elveszett kulcsainkat és miért mindig a legújabb zoknink lyukad ki? Az ilyen és az ehhez hasonló megmagyarázhatatlan rejtélyek bizony jelen vannak mindennapjainkban.

Most pedig engedje meg, hogy segítsünk megoldani a zoknik eltűnésének problematikáját. Először is helyezzük őket egy hálóba, hogy a mosás során mindig egy helyen legyenek, s ne tudjanak elkalandozni egymástól. Harisnyáinkat szintúgy érdemes a zoknikkal együtt hálóba tenni, hiszen ez, az anyagok épségét is segít megőrizni.

Igyekezzünk a szennyestartó tartalmát még a megtelte előtt kiűríteni, hiszen minél hosszabb ideig hagyjuk gyűlni a zoknikat, annál nagyobb az esélye az elkallódásuknak.

Tartsunk egy külön tárolót azoknak a zokniknak, amelyek elveszítették párjukat, és ne féljünk megválni a már régóta egyedül állóktól! A zoknik szerves részeit képezik a mindennapjainknak, szinte mindig hordjuk őket. Ebből fakadóan óhatatlanul is piszkossá válhatnak (gondoljunk csak arra, amikor kiteszük a szemetet vagy kiállunk egy pár pillanatra a teraszra). Ahhoz, hogy eltávolítsuk ezeket a makacs foltokat, használjuk mosás előtt az Ariel Professional folteltávolítót, majd pedig az Ariel mosószert. Ezek használata segít megőrizni eredeti állapotukat.
A zoknikat ne dobjuk automatikusan a mosógépbe, amint a kezünkbe akad egy pár.

Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(178)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

Válogassuk szét őket szín, méret és a tulajdonosa szerint. Noha a cipő eltakarja a zokninkat, mégis ez adja meg igazán lábunknak a komfortérzetet. Törődjünk velük, hiszen nincs kiábrándítóbb annál, mint amikor egy gyönyörű, vonzó nőnek lyuk tátong a zokniján...

Ezt a cikket a mosás szakértő márkái, az Ariel és a Lenor hozták el önnek.

Amennyiben további ötleteket szeretne gyűjteni tőlünk, kattintson az alábbi linkre: Ariel

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Gabriella

Gabriella

Jelentett

Tiszta és jó illatú ruhák

  • Jelentem
drbana

drbana

Jelentett

Nálunk is van zoknicsenő-manó :)

  • Jelentem
Torta

Torta

Jelentett

A fehérnemük tisztítása a legfontosabb ezért én Arielel használok áztatás nélkül kiveszi a foltot és az illatát imádom az egész lakás illatos lesz tökéletes.

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által