Ne féljünk a fehér színtől!

Ne féljünk a fehér színtől!

Egyszerű, tiszta, kortalan és örök. A fehér mindig is nagy szerepet töltött be a divat világában. Ha munkában vagy különleges alkalmakkor viseljük, a fehér minden esetben fantasztikusan mutat. Hátránya, hogy könnyen piszkolódik. Íme pár tipp, hogyan és mivel mutat legjobban a fehér.


A fehér árnyalatai
Manapság nincs olyan, hogy fehér. Krémszín, tört fehér, elefántcsontszín, Navajo fehér, vanília; ezek mind-mind a fehér árnyalatai. Ha külön vesszük fel a színeket, nem biztos, hogy megmondjuk a különbséget, de ha egymás mellé rakjuk őket, bizony eltérnek egymástól. Ne kombináljuk az árnyalatokat, ugyanis a fehér szín ezáltal varázsát veszti!

A fehér alapszínekkel
Fehér feketével:
A fehéret és feketét használhatjuk a mindennapokban, azonban ez a kombináció inkább elegáns, mintsem hétköznapi. Győződjünk meg arról, hogy megfelelő alkalmakkor viseljük őket, ugyanis az alulöltözésnél csak egy rosszabb létezik: a túlöltözés.
Fehér pirossal vagy zölddel:
Tökéletesek a mindennapi viselethez, azonban vigyázzunk, hogyan párosítjuk őket. Fehér felső jól mutat színes alsóval, azonban ez nem mindig igaz fordított esetben. Ha mégis fehér nadrágot választunk, ügyeljünk az anyagra és arra, hogy mennyire látszik át.

Mosási trükkök
Fehéret mindig csak fehérrel mossunk, a színeseket és mintás fehéreket pedig válogassuk külön! Használjunk kifejezetten fehér ruhák mosásához tervezett, - például Ariel mosóport. Amikor elkészültünk a mosással, teregessük ki a ruhákat a szabadba, hogy színük még ragyogóbb legyen!

Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(178)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

A fehér szín törődést igényel!
A fehér ruhák nagyon könnyen piszkolódnak és a legapróbb pötty is elronthatja viseletünket. A sminkfoltok a leggyakoribbak, úgyhogy vigyázzunk a rúzsozással! Ha mégis összepiszkolnánk a ruhát, ne aggódjunk: kezeljük elő a foltot, majd mossuk ki a már megszokott módon.

Azok az apró részletek…
Ha tiszta és ragyogó, nincs is szebb egy fehér összeállításnál. Tény, hogy kényes, de összességében megéri. Mindössze arra ügyeljünk, hogy megfelelő kiegészítőket válasszunk hozzá, valamint, hogy megőrizzük fehér ruháink kitűnő állapotát az Ariel mosópor segítségével!

Vajon készen áll a ruhásszekrénye az őszi átmeneti időszakra?

4 tipp a jó közérzet megőrzéséhez

Melyik öltözködési stílus illik leginkább a személyiségéhez?

Milyen kardigán passzol a testalkatunkhoz?

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632