Öltözködési tippek

Öltözködési tippek

A tavasz a változások évszaka: semmi nem állandó, semmi nem következetes. Az élénk színek borúsra válthatnak, a tiszta égbolt váratlan záporokat hozhat, a hőmérséklet pedig akár 10 fokkal is emelkedhet vagy csökkenhet egyetlen nap leforgása alatt.


Készüljünk fel az évszak kihívássaira, hiszen az egyetlen ami biztos ilyenkor, hogy semmiben sem lehetünk biztosak...
A réteges öltözködés elengedhetetlen ezekben a hónapokban. Ne feledjük, hogy ebből a szempontból számtalan különleges lehetőség áll rendelkezésünkre, hiszen úgy hordhatjuk kedvenc darabjainkat, ahogyan soha azelőtt. Kiegészítők, sálak vagy akár kalapok széles tárházából választhatunk tavaszi szerelésünk feldobásához.

A színek kombinálása sokszor bátorságot és elszántságot igényel, de megéri, hiszen fantasztikus kompozíciókat lehet velük „alkotni”. Csak nézzünk szét magunk körül: a színek minden árnyalatát megtalálhatjuk a természetben, amelyek együtt gyönyörű képet alkotnak. Ne próbáljunk meg felülkerekedni a folyamatosan változó körülményeken, inkább alkalmazkodjunk hozzájuk. Használjunk könnyed, nappali sminket, például rózsaszínt, halványabb rúzst, ami gondoskodik arcunk frissességének kiemeléséről. A vízálló szempillaspirál tavasszal olyan fontos, akárcsak egy laza selyemsál, amelyet gondosan igazítunk a nyakunk köré. A tavasz első heteiben nagyon könnyű megfázni. Az emberek ki vannak éhezve a napsütésre, és gyakran abban a tévhitben élnek, hogy bírják a hűs tavaszi levegőt. Mindig legyen nálunk esernyő és egy laza pulóver, melyek nem jelentenek terhet, ugyanakkor megmenthetnek bennünket egy váratlan vihartól. Természetesen a megjelenés nem minden. Használjunk könnyed, tavaszias parfümöket az állandó frissesség érdekében! Használja ön is az Ariel „Touch of Lenor” mosószert és ragyogjon üdén egész nap, ahogyan a természet is teszi tavasszal, az újjászületés időszakában.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ezt a cikket a mosás szakértője hozta el Önnek.

Amennyiben további Ariel cikkeket szeretne elolvasni, vagy a Lenor márkával kapcsolatban érdeklik további részletek, kattintson az alábbi linkre: Ariel

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által