„Öltözz és tündökölj” egy frissebb holnapért

„Öltözz és tündökölj” egy frissebb holnapért!

A Lenor szuperkoncentrátum segítségével még ma öltözhetünk és tündökölhetünk, miközben egy frissebb holnapot biztosítunk ruháink számára!


Az új Lenor szuperkoncentrátum FRESHLOCKTM technológiával fejti ki hatását: parfümöt tartalmazó mikrokapszulái a felelősek azért, hogy a parfümillat a nap során fokozatosan szabaduljon föl a ruhákból,  így hosszantartó frissességet nyújtsanak számukra.  A FRESHLOCKTM parfüm-mikrokapszulák most nagyobb mennyiségű és többféle parfümöt tartalmaznak, mint korábban.

Épp ezért minden egyes érintésre még több frissesség szabadul föl! Amikor ruháinkat Lenor szuperkoncentrátummal öblítjük, a legapróbb érintés - pl. öltözködés, egy mozdulat vagy egy ölelés - hatására is élénkítő hatású és hangulatfokozó parfümillat szabadul fel belőlük a nap során. Így bátran magunkra ölthetjük kedvenc ruhadarabjainkat.

Mit jelent számunkra a Lenor szuperkoncentrátum?

Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
(7)

A Lenor Floral a szerelembe esés időtlen érzését ébreszti fel bennünk.

Fedezze fel most!

A FRESHLOCKTM  technológiia segítségével a P&G kutatói a frissesség élményének egy gazdagabb verzióját zárták a flakonba. Mostantól minden egyes parfüm mikrokapszula intenzívebben „dolgozik” annak érdekében, hogy kevesebb adagolással is tündökölhessenek ruháink, és akár 12 óra elteltével is élvezhessük a reggeli frissességet. Mostantól mindössze 25 ml-re lesz szükségünk!

Mit jelent a környezet számára a Lenor szuperkoncentrátum?

Az új Lenor szuperkoncentátum kíméli a bolygónkat, hiszen előállítása kevesebb vizet és csomagolást igényel.* (a korábbi Lenor öblítőhöz képest – becsült adat a víz- és műanyagfelhasználásról az előállítás során, a flakon méretéhez igazítva).

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által