Önbizalom-erősítő ötleteink kipróbálásra

Önbizalom-erősítő ötleteink kipróbálásra

Ha őszintén kellene nyilatkoznunk, bizony a legtöbben önbizalomhiányról számolnánk be...


A magabiztosság noha alapvetően belülről fakad, azonban van néhány dolog, melyek segítségével mégis fokozható. 

A mefelelő viselet:

  • A Lenor új közvéleménykutatásának eredménye kihangsúlyozza a megfelelő ruházat jelentőségét, hiszen 10-ből kilenc hölgy értett egyet azzal, hogy önbizalmukat nagy mértékben befolyásolja az általuk viselt ruhadarab. Vegyük hát elő a  szekrényből az e heti slágerdarabot!

Friss illatú ruhák:

  • A történet azonban nemcsak a “megfelelő ruházatról” szól. Öltözékünk friss illata szintén növeli magabiztosságunkat. Minden második nő azt állítja, hogy sokkal magabiztosabbnak érzi magát akkor, ha ruhája friss illatot áraszt. A tesztalanyok fele ettől vonzóbbnak, egyharmada pedig boldogabbnak érzi magát. Az új Lenor szuperkoncentrátum akár 12 órán át megőrzi a ruhák frissességét, így hangulatjavító tulajdonságát most még tovább élvezhetjük!

A mosoly fontossága:

  • Mindegy épp hogy érzünk, ez az egyszerű arckifejezés, a mosoly, automatikusan javít a hangulatunkon. A mosolyra való koncentrálás noha elsőre furcsának tűnhet, azonban eredményét mások arcán tapasztalva mi is valódi jókedvre derülünk majd!
Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
(7)

A Lenor Floral a szerelembe esés időtlen érzését ébreszti fel bennünk.

Fedezze fel most!

Csináljuk azt, amit szeretünk!

  • Szánjunk időt azokra a foglalatosságokra, amelyekben örmünket leljük! A sok rohanás és elfoglaltságaink miatt néha könnyen elsiklunk ezek fölött. Még ha minden nap csak egy kis időt is szánunk azokra a tevékenységekre, amelyeket szeretünk csinálni, már tettünk azért, hogy hangulatunk és magabiztosságunk pozitív irányt vegyen.

Invesztáljunk egy olyan farmernadrágba, ami jól áll rajtunk!

  • A Lenor közvéleménykutatás szerint egy csinos farmer szintén az önbizalom-erősítő eszköztár listájának élén áll.

Virágosan

  • A virágillat a nők szerint a leginkább önbizalomnövelő illatok közé tartozik. Próljunk ki egy virágillatú parfümöt, vagy használjunk Lenor Wild Flower Bloom textilöblítőt a mosáshoz!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által