Otthoni munkavégzés

Otthoni munkavégzés

Az eredményes otthoni munka feltétele, hogy olyan körülmények között dolgozzunk, amelyek segítenek a hatékony munkában


Szeparáció
Nem kell feltétlenül külön helységbe költöztetni az íróasztalunkat, arra azonban figyeljünk, hogy legyen egy kis átmenet a családi élettér és a „munkahely” között! Nemcsak azért, hogy nyugodtan tudjunk figyelni a munkára, de lelkileg is fontos a váltás. Egy szekrénysorral, vagy nagyobb növénnyel is védettebbé tehetjük a helyet.

Inspiráció
Olyan kiegészítőkkel, díszekkel és színekkel vegyük körül magunkat, melyek inspirálnak bennünket. Kerüljük az olyan berendezési tárgyakat azonban, melyek elvonják a figyelmünket a munkáról, lehetőleg a környezet hangulatával próbáljunk jó hatást elérni. A zöld, halványkék és pasztellszínek jól illenek az otthoni irodához.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Szervezettség
Mindig legyen áttekinthető a hely, amit berendeztünk dolgozó résznek! Iratszekrény, iratgyűjtő mappa nélkül teljesen elboríthat minket a rendezetlen munka, időről időre tegyünk rendet az ügyeink között! Amit csak lehet, adathordozón tároljunk!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!