“Ragyogj és Tündökölj” egész napon át

“Ragyogj és Tündökölj” egész napon át!

Nem titok, hogy a nők állandóan úton vannak.


A család, a barátok és a munkahelyi kötelezettségek mellett nehéz időt szakítani egy kis kikapcsolódásra. Nem meglepő módon, a Lenor nemrég folytatott közvéleménykutatásából az derült ki, hogy ruháinktól ugyanazt a helytállást várjuk el, ahogyan mi magunk teljesítünk.

A nők közel 4/5-e várja el ruháitól a „kettős szerepet”, hiszen gyakran nincs idejük átöltözni  az egésznapos rohanás közepette egy esti alkalomra.

A nők 60%-a érzi magát kevésbé magabiztosnak a ruhájában a nap végén. Nagyrészük elismeri, hogy mindez a frissesség intenzitásának hanyatlása miatt van. Úgy tűnik, hogy ruházatunk nemigen képes tartani velünk a tempót.
Valójában, az olyan pillanatok, amikor ruháink elveszítik frissességüket, számos lehetőségtől fosztanak meg minket. A nők 39%-a utasított már el ajánlatot a nap végén csak azért, mert ruháik nem bizonyultak olyan frissnek, mint amilyenek a felvételük pillanatában voltak.

Rajta Hölgyek! Csatlakozzatok az „Öltözz, hogy Tündökölj” forradalomhoz!

Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
(7)

A Lenor Floral a szerelembe esés időtlen érzését ébreszti fel bennünk.

Fedezze fel most!

Elérkezett az idő, hogy felturbózzuk az egész napos szereléseinket, hogy ne csak a reggeli órákban érezzük felszabadultnak magunkat.

A Lenor legújabb innovációja, a FRESHLOCKTM technológia friss illattal tölti meg a ruháinkat és megőrzi a reggeli frissességüket akár 12 órán át.

Íme még néhány tipp, amely segít ruháinknak kiállni az egész napos megpróbáltatásokat:

  • Dobjuk fel külsőnket színes kiegészítőkkel. Egy színes sál, egy csatos öv, vagy egy nagy táska percek alatt át tudja alakítani az egész napos szettünket és már indulhat is a buli!
  • Cseréljük le hétköznapi egyszerű cipőinket csillogó magassarkúra, hogy ezzel is lenyűgöző hatást érhessünk el. Már a sarok mérete is pozitívan befolyásolhatja közérzetünket az adott ruhában.
  • Az ékszerek viselése szintén remek módja annak, hogy megújítsuk kinézetünket egyik alkalomról a másikra. Összességében egy feltűnő nyakék, egy szép mandzsetta vagy egy  gyűrű már elég ahhoz, hogy egy iskolai eseményről akár egy hajnalig tartó buliba csöppenjünk a barátainkkal.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által