Reggeli történet

Reggeli történet

Mi kell egy jó sztorihoz?


Mindenekelőtt egy figyelemfelkeltő bevezetés, egy érdekes téma, s végül de nem utolsósorban egy megelégedést kiváltó befejezés. Ha bármelyik is hiányzik, oda a siker.. Amikor reggel egy csésze forró tea vagy kávé után kinyitjuk a gardróbeszekrény ajtaját, olyan, mintha a ruháink által konzervált sztorik, emlékek és események százaival találnánk szemben magunkat. Az illatok, az anyagok és a színek alkotják a történet alapilléreit, amelyek lebilincselő és személyes varázzsal bírnak. Gondoskodjon róluk kellőképpen, a többit bízza rájuk reggeltől-estig!

Minden az illattal kezdődik. Kinyitja a ruhásszekrény ajtaját, beleszippant a belőle áradó friss illatfelhőbe és máris tökéletes hangulatba kerül. “Végiglapozza” a vállfákra akasztott ruhákat, megtapintja anyagaikat – azokat, amelyek átsiklanak az ujjai között, a kötötteket amelyek melegséget ígérnek a hűvös reggeleken, a csipkéket, a bőröket, a bársonyokat vagy a selymeket – melyek mind-mind emlékeket őriznek, jövőbeni terveket sugároznak. Engedi, hogy tekintete megpihenjen ezen a gyönyörű látványon, az élénk színkavalkádon, a különböző árnyalatokon, melyek mindegyike már önmagában is különleges, miközben része az ön személyes történetének. Annak a történetnek, hogyan válhat egy kapkodással teli mindennapos rutin egy csábító rituálévá. A Lenor segít megragadni a gondosan kezelt ruhák esszenciáját és friss, gyengéd illatokkal, hosszantartó minőséggel ajándékozza meg őket, hogy az aznapi történetünk nagyszerűen indulhasson. S ugyanígy zárul, amikor a kiválasztott darab visszatér a gardróbszekrénybe és helyet cserél azzal a kényelmes viselettel, amelyben már gondtalanul nyújtózkodhat végig a kanapén és olvashatja könyvét).

Lenor Sensitive
Lenor Sensitive
(366)

Lenor Sensitive öblítők

Fedezze fel most!

Tévedés ne essék, mindez nem egy élettörténet, csupán egy egyszerű nap története.. Engedje, hogy ruhái kiszínezzék mindennapjait, miközben gyengéden simulnak bőréhez és hosszantartó illatot árasztanak magukból – minden reggel a szekrény előtt állva az első találkozás alkalmával.


Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által