Lenor Sensitive öblítő

Lenor Sensitive öblítő

Kényeztesse bőrét természetes gyengédséggel!


Elgondolkodott már valaha az érintés erején, különösképp amikor szeretteinek valamelyikét ölelte magához?

Puha, gyengéd, biztonságot árasztó... Gondoskodjon róla, hogy a ruhaneműk, melyek szeretteinek érzékeny bőrével találkoznak, majdnem olyan puhák és gyengédek, mint az Ön gondoskodó érintése.

Fedezze fel a Lenor Sensitive textilöblítőt, amely kiváló puhaságot nyújt. Különleges lágyító öszszetevőinek köszönhetően, aktívan kisimítja és felpuhítja a sérült ruhaszöveteket, valamint segít megakadályozni hogy a szövet összemenjen, kifakuljon, vagy eldurvuljon.

A mosás tisztává varázsolja ruháinkat, azonban következtében az anyag megkeményedhet, kifakulhat, vagy összemehet, és a mosott ruhák, ágyneműk vagy törölközők durva tapintásúak lehetnek. Az érzékeny bőrűek számára mindez irritációt és kényelmetlen érzést jelenthet. S minél több mosáson megy egy ruha keresztül, annál durvábbá válhatnak a benne lévő szövetek rostjai.

Lenor Sensitive
Lenor Sensitive
(366)

Lenor Sensitive öblítők

Fedezze fel most!

A Lenor Sensitive textilöblítő hipoallergén és bőrgyógyászatilag tesztelt.

Ne feledje! Van egyszerű módja annak, hogy ruhaneműi puhaságát és gyengédségét megőrizze!

Természetes gyengédséggel kényezteti bőrét.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Anita

Jelentett

Termék mintát szeretnék kérni

  • Jelentem
Almafa

Almafa

Jelentett

Köszönöm a termékmintát, eddig 2 alkalommal használtam, maximálisan elégedett vagyok az illatával és az általa elért puhasággal is. Engem meggyőzött a termék, bár már előtte is főként Lenor öblítőket használtam, így magasabbról indulhatott.

  • Jelentem
PAndrea

PAndrea

Jelentett

"Teszthetek"-en kaptam kipróbálásra a terméket, és nagyon tetszik! Kellemes, gyermekruhákhoz tökéletesen való szolid illata van, és puhák, kellemes tapintásúak lettek a ruhák, ágyneműk, törölközők tőle. Köszönöm! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  • Jelentem
test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test