Takarítás

Takarítás

A tisztaság nem idő kérdése. Már egy pár perces takarítással is barátságos otthont teremthet.


Habár otthonunkra bármikor ráférne egy alapos takarítás, erre ritkán van időnk. Íme néhány ötlet, hogyan varázsolhatja otthonát pillanatok alatt tisztábbá és rendezettebbé.

Takarítás öt lépésben

Mivel a háló rendberakása nagy feladat, ne bánkódjon, ha nem jut rá (elég) ideje, hiszen ugyanolyan jól fog aludni akkor is, ha nincs minden az élére állítva. Koncentráljon inkább azokra a helyiségekre, ahol a nappalokat töltik!

Mosson ki! Ugyan plusz nyűgnek tűnhet, viszont a mosógép bekapcsolása pillanatok kérdése, és sokat dob a lakás általános tisztaságán is. Egy kellemes illatú öblítő használatával ráadásul a teregetés még élvezetes is lehet; főleg télen, amikor ez a lakásban történik.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Szőnyegtisztítás. Porszívózza ki a nappalit, a párnák levétele után a kanapét is! Így pár perc után úgy tűnhet, mintha nagytakarítást végzett volna. Egy kézi padló- és szőnyegtisztítóval nem csak a tisztítógép előszedésétől és összeszerelésétől kímélheti meg magát, de akkor is használni tudja, ha erre nem is lenne elég ideje.

Cseréljen törölközőket! Egy átlagos család fürdőszobája könnyen csatatérré változhat a szétdobált törölközőknek köszönhetően. A használt törölközők összegyűjtésével és kimosásával, valamint újak kiakasztásával a fürdőszobát percek alatt rendezettebbé varázsolhatja.

Akassza fel a kabátokat! Ne hagyja, hogy a rendetlenség már a lakásba belépve ellepje! Amíg a gyerekek gyakran csak ledobják a kabátjaikat, mi hajlamosak vagyunk mindent az előszobai akasztóra rakni, pedig 10 perc elég lenne rá, hogy az éppen fölösleges ruhadarabok (pl. télen a tavaszi vagy nyári dzsekik) elpakolásával átláthatóbbá és szellősebbé tegyük az előszobát.

Szedje össze a szétszórt dolgokat! A lépcsőn hagyott bontatlan levelek, a nappaliban hagyott játékok, vagy a konyhapulton elszórt papírok összegyűjtésével az adott helyiség nem csak rendezettebbnek, hanem tágasabbnak is tűnik. Ha épp nincs ideje mindent átnézni, tegye be őket egy kosárba vagy dobozba, így később egy helyen megtalálja őket.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Földimogyoró

Földimogyoró

Jelentett

Nagyon hasznos. Köszönöm.

  • Jelentem
Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által