Takarítás otthon

Takarítás otthon

Ideje kiválogatni és megszabadulni a fölösleges és régi holmiktól, amiktől roskadoznak a polcok.


Kövesse tippeinket!

Régi ruhadarabok és cipők
A márkás ruhadarabok és cipők könnyen értékesíthetők az interneten. Készítsünk egy tiszta, közeli fényképet fölösleges ruhadarabjainkról úgy, hogy látszódjon rajtuk a márka. Ha mégis el szeretnénk azokat ajándékozni, gyűjtsük külön kupacokba a ruhadarabokat és cipőket, aszerint, hogy családtagoknak, barátoknak vagy más adományként szeretnénk őket odaadni. Számos honlapon lehet hirdetni használt baba- és gyerekruhákat.

Divatjamúlt ékszerek
Mindenekelőtt, ha kétségeink volnának ékszereink értékével kapcsolatban, keressünk fel egy szakértőt, főleg ha valódi ezüst, platina vagy arany ékszereket szeretnénk eladni. Ne feledjük, ezeket vagy darabra, vagy súlyra mérve lehet értékesíteni. Ha művész hajlamainkat szeretnénk kiélni, hasznosítsuk újra régebbi és elegáns ékszereinket úgy, hogy újakat készítünk a régiekből.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Kulturális tárgyak
A ritka, illetve különkiadású CD-k, bakelit lemezek, könyvek és DVD-k értékesek, ezért jó pénzért eladhatjuk őket rajongói weboldalakon, magazin hirdetésekben és használt tárgyak boltjaiban. Az átlagos darabokért nem kaphatunk sokat, azonban értékes adományok kórházak, könyvtárak, iskolák és szervezetek számára.

Mobiltelefonok
Rengeteg honlapon hirdethetők a régi telefonok, ahol megjavítják és újraértékesítik őket. A saját szolgáltatónk is fölvásárolhatja, illetve becserélheti régi telefonunkat egy újabbra, minimális különbözettel.

Használt háztartási textíliák
A régi ágyneműket, törölközőket, függönyöket és bútorhuzatokat jól tudjuk hasznosítani a lakás, illetve az autó takarításánál. Csupán annyit kell tennünk, hogy a takarításhoz kézreálló méretre vágjuk az anyagokat. Még mindig maradt? Hívjuk át a barátnőket és csereberéljünk, vagy adjuk el azokat piacon!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által