Rajzolás tanulás

Tanuljunk rajzolni

Segítsünk gyermekünknek a rajzolásban!


Az ügyes rajzolás titka nem más, mint egyszerű technikák ismerete és elsajátítása. Gyermekünk rajzoló készségének fejlesztéséhez, tanítsuk meg őt könnyű és mókás rajztechnikákra! Próbálja ki nyomtatható szettünket és szórakozzon kreatívan együtt a család! Gyermekeit le fogja nyűgözni művészi tehetsége..

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Segítsünk gyermekünknek a rajzolásban!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Júlia

Júlia

Jelentett

Miér nincs termék minta?

  • Jelentem
Március

Március

Jelentett

Szerintem nagyon jó. Pici gyereknél nem biztos, hogy működik, mert túl sokat kell felemelni a ceruzát. Agy kép bomlást okozhat és nem úgy állítja össze az elkészült képet. Szerintem most olyan 14éveseknek jó elsősorban. Logikát fejleszti. További képek érdekesek.

  • Jelentem
Orsolya24

Orsolya24

Jelentett

Ez még nekem is segítség. Lehet kérni több állatot is? NÁlunk a fóka, az oroszlán a sláger.

  • Jelentem
Vándor

Vándor

Jelentett

Ez szuper, legalább én is megtanulok rajzolni, így kicsit könnyebb lesz tanítani... :-)

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által