Tavaszi Nagytakarítás: Fürdőszoba

Tavaszi Nagytakarítás: Fürdőszoba

Tippek a látványos végeredményhez.


A fürdőszoba fontos helyszíne a család mindennapos tisztálkodásának és higiéniájának, ezért megérdemli a kitüntetett figyelmet.


Egy jó kezdet

  • Szedje össze a fürdőszobában található összes törölközőt és frottírt, kilépőt és fürdőköpenyt, melyeket dobjon be a mosógépbe miközben a takarítást végzi.
  • Dobja ki a megkopott sörtéjű fogkeféket. A fogkeféket rendszeresen kell cserélni (ideális esetben három havonta).
  • Legyen kéznél antibakteriális törlőkendő, hogy a baktériumok által leginkább szennyezett területeket: a mosdókat, csapokat és foganytúkat rendszeresen megtisztíthassa.

Tippek a tisztább fürdőszobáért

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
  • Fürdőszoba bútorai műanyagból, akrilból, kerámiából, vagy zománcból készültek? Amennyiben nem biztos benne, válasszon egy általános felülettisztítószert a takarításhoz, ugyanis egyes súrolókrémek és gélek kifejezetten csak adott felület tisztítsára alkalmasak.
  • A mosdó és fürdőkád takarításához a szivacs dörzsi oldala helyett, inkább puha rongyot használjon.
  • Ne ijedjen meg a fekete penészfoltoktól. Egy intenzív dörzsölés a megfelelő tisztítószerrel és egy ronggyal eltünteti őket.
  • Ragadja meg az alkalmat és tegyen rendet a gyógyszeresládában! Dobja ki és pótolja a lejárt szavatosságú készítményeket.
  • A fürdőkád és a modókagyló öblítése során használjon pumpát, hogy ne alakuljon ki dugulás.
  • Mossa el a fogkefetároló edényeket, ugyanis az aljukon a megrekedt víz megposhadhat és kellemetlen szagot áraszthat.


Tipp: A rendszeresen ürített fürdőszobai szemetes minden családtagot ösztönöz arra, hogy ne a wc-n húzza le az elhasznált sminkeltávolító vattakorongot, az eldobható kontaktlencsét, vagy fogselymet. Tartson az elhasznált betétek kidobására szolgáló műanyag tasakot a fürdőszobában a tini lányok számára – így lánya nem nyaggatja emiatt minden hónapban.

Ossza meg másokkal: A fogkefe higiéniája Tartsa fogkeféit kellő távolságban a wc-től, és az öblítés során zárja le annak fedelét, hogy az apró vízcseppek ne juthassanak ki a fajanszból minden egyes lehúzásnál.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!