Tavaszi nagytakarítás tippek

Tavaszi nagytakarítás tippek

Fényesítse ki a padlókat és szabaduljon meg a lomoktól egy füst alatt!


Fantasztikus érzés egyetlen lendülettel ráncba szedni a lakást, azonban ha ez nem megoldható, szánjon egy-egy hétvégét az alábbi területek nagytakarítására: konyha, előszoba, nappali és fürdőszoba.

A tiszta padló titka

A parkettát célszerű a felmosást megelőzően egy puha sörtéjű partvissal átsöpörni, hogy a porszemcsék és egyéb felületi szennyeződések ne karcolják fel a padlót.

Amennyiben otthonát fa-, vagy laminált parketta borítja,  ügyeljen arra, hogy tisztításához a megfelelő, savmentes tisztítószereket használja! A hagyományos tisztítók foltot hagyhatnak maguk után, és elvehetik a padló természetes fényét.

A fa utánzatú padló egyenetlen felülettel rendelkezik, és alapos sikálást igényel különösen a tűzhely, a konyhaszekrény és a fridzsider környékén.    

Ha parkettája még viszonylag új, karbantartásához használjon speciális tisztító- és ápolószereket! Egyes parketták csiszolt és lakkozott, míg mások olajozott felülettel rendelkeznek, s ez határozza meg azt is, hogy melyik ápolószer a legmegfelelőbb a célra. 

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

 A gyerekek szeretnek tocsogós fölmosóval takarítani, azonban ügyeljen arra, hogy minél kevesebb vizet használjanak a felmosáshoz! A padlón hagyott apró tócsák nehezebben száradnak, és foltot is hagyhatnak maguk után.

Ha szeretné szőnyegét is alaposan kitisztítani, béreljen takarítógépet, vagy menjen körbe a lakáson, és egy szivaccsal valamint  hígított szőnyegtisztítóval  sikálja át a szőnyegeket.

Ne használjon több vizet a megengedettnél, mert túl sok időt vesz igénybe a száradás és nem tudná időben visszahelyezni rá a bútorokat.

Arról nem is beszélve, hogy a gyapjúszőnyeg akár össze is mehet! Miután kitisztította a foltokat, egy puha kefével fésülje vissza a szőnyeg szálait.

Tippünk: Mozgósítsa a csapatot:  bízza meg gyermekeit és partnerét önálló feladatokkal! Még nagyobb a móka ha rajzol egy lakástérképet, ahol közösen kipipálják a már kitakarított területeket!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által