Gyors takarítási tippek

Tippek a gyors takarításhoz

Az alábbiakban egyszerű tippekkel és ötletekkel ismertetjük meg, melyek segítségével mindig tisztán és rendben tarthatja otthonát.


Kövesse tanácsainkat és legyen lakása takaros és rendszerezett!

Néhány megszívlelendő gondolat… és voilà !
Ha mindig tiszta és rendezett otthont szeretnénk, a legfontosabb, hogy ne engedjük a piszkot felhalmozódni! A lomok (pl. a hálószobában heverő ruhahalmaz, vagy az újságok a nappaliban) szintén elkerülhetőek mindennapos, apró odafigyeléssel. Ha naponta csak kis időt rászánunk ezekre a dolgokra, nem kell utólag napokat tölteni a takarítással.

Egyszerű takarítás és tárolás
Bizonyos feladatokat a család minden tagja beépíthat a saját, napi rutinjába. Ha mindenki rendszeresen teszi a dolgát, otthona mindig tiszta és rendezett lesz. Csupán megszokás kérdése, és ki ne szeretne egy kellemes és otthonos környezetben élni?

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A hálószobák
Rossz érzés egy rendetlen szobába belépni. A hálószobában pihenésre és kényelemre vágyunk, amelyet nem segít elő a bevetetlen ágy és sarkokban heverő ruhák.
Tipp: Szorgalmazza, hogy a gyerekek minden reggel beágyazzanak. A “tréninget” már egész fiatal korban el kell kezdeni, az ágyazás egyébként is kiváló gyakorlat a számukra.

A konyha
Soha ne hagyjon piszkos tányérokat és evőeszközöket a mosogatóban! Nemcsak a látvány, de a szagok is kellemetlenek ilyenkor. Étkezés után vagy közvetlenül végezze el a mosogatást kézzel, vagy pakoljon be a mosogatógépbe. Az elmosogatott és megszáradt edényeket mindig tegye el (ha valaki besegít, mindez pillanatok alatt megvan).
Ügyeljen a konyhapadlóra: egy felsöprés minden nap és egy felmosás minden másnap elengedhetetlen egy konyhában.

A nappali
Legtöbb időt ebben a helyiségben töltünk, épp ezért hamar koszolódik és gyorsan válik rendetlenné. Mielőtt nyugovóra tér a család, gyűjtsük össze a távirányítókat és telefontöltőket (lehetőleg egy erre kijelölt tárolódobozban), rázzuk ki a kanapén elhelyezett díszpárnákat, hajtogassuk össze a plédeket és takarítsuk le a dohányzóasztalt (ne legyenek szanaszét a magazinok, DVD tokok stb.)
Tipp: A lakásban soha ne mászkáljanak utcai cipőben (és ez mindenkire vonatkozzon!). Ezáltal elkerülhető a parketta felkarcolása (ami így kevesebb takarítást és fényezést igényel) vagy a szőnyeg bepiszkítása (ami szintén kevesebb takarítással jár).

A fürdőszoba
A fürdőszoba nagyon egyszerűen rendben tartható. Mindössze apró szokások kialakítására van hozzá szükség, mint pl. a törölközők felakasztása, a csapok kiöblítése használat után, vagy az, hogy nem hagyjuk a fogkrémes tubust vagy a hajkefét szanaszét. Végül, de nem utolsósorban végezzünk egy általános nagytakarítást heti egy alkalommal. Ez már egyáltalán nem igényel sok időt, hiszen a mindennapos rutin betartása mellett otthonuk soha nem lesz igazán piszkos és rendetlen.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

mamababa

mamababa

Jelentett

Sok jó ötletet és tippet kaptam a tavaszi nagytakarítás utáni rend megőrzéséhez.

  • Jelentem
Mona28

Mona28

Jelentett

Már regisztráltam de még nem kaptam semijen mintát

  • Jelentem
pocsikzoltanvazul

pocsikzoltanvazul

Jelentett

Határozottam egyszerű és praktikus tanácsok.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által