Mosási Tippek És Trükkök Beltéri Ruhaszárításhoz

Tippek a lakásban történő ruhaszárításhoz

Kövesd tippjeinket mosott ruhák beltéri szárításához. Hogy a ruhaszárítás ne legyen kihívás a nedves, esős szezonban, akkor sem, ha nincs ruhaszárítód.


Köztudott tény, hogy a napon szárított ruháknak sokkal jobb az illatuk, ráadásul a villanyszámlát is csökkentjük vele. Ha mégis arra kényszerül, hogy lakásban kell kiteregetnie, kövesse az alábbi ötleteket!

Ne sajnálja a pénzt egy jó minőségű ruhaszárítóra!

A műanyag ruhaszárító vagy teregetőállvány a legtöbb háztartási üzletben kapható, de többnyire a helyi szupermarketben is megvásárolható. Ha gyakran mosunk, érdemes akár többre is beruházni, hiszen így mindig elég teregetőfelület áll majd a rendelkezésünkre. Legtöbbjük összecsukható és kényelmesen elhelyezhető, hogy ne legyen útban.

Ha valami erősebbre és tartósabbra lenne szükségünk, választhatunk szárítókötelet vagy fregolit is, különösen ha van helyünk rá. Ezek egy csigával működnek és a mennyezethez vannak erősítve, így egy csörlő segítségével tudjuk a ruhákat a fejünk fölé akasztani. Különböző méretben kaphatóak és készülhetnek fából vagy fémből is.

Teregessük a ruhákat egy meleg, szellős helyre!

Ha úgy tervezzük, hogy a szárítót fix helyen tartjuk, akkor a legjobb, ha a konyhát, vagy a teraszt választjuk ehhez. A meleg és szellős helyek engedik a legjobb a légáramlást a ruháknak, és ha mozgatható szárítónk van, érdemes a fűtőtest - például a radiátor mellé - helyezni.

Rendszeresen forgassuk a ruhákat!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Forgassuk a száradó ruhákat, ezzel minden egyes darabnak egyenletes légáramlást biztosítunk, s egyúttal elkerüljük a csipeszek és a fogasok által hagyott nyomot. Az alulra teregetett ruháknak hosszabb idő kell a száradáshoz, ezért érdemes a kisebb darabokat, mint például a fehérneműket alulra tenni, és áthelyezni, ha a felsők már megszáradtak.

Vegyük fontolóra a levegőszárító gép beszerzését!

Gyengéd a textilhez, energiahatékony és kíméli a környezetet. Ezek a szárítók a levegő keringetésével működve szárítják a ruhákat. Egyszerűen csak teregessük ki a ruhákat, és a szárítórácsot helyezzük a gépre. Olcsóbb, mintha a centrifugát járatnánk, és még a beszerzése is kevesebb pénzbe kerül, valamint a mosási köröket is lecsökkenti.

Mossunk reggel!

Ha korán reggel kiteregetjük a mosott ruhákat, akkor a háztartási munkák által keletkezett fénynek és hőnek köszönhetően estére meg is fognak száradni. Ha a késői órákra hagyjuk a mosást, az legtöbbször azt jelenti, hogy a nedves ruhák reggelig várnak a mosógépben (ki vele, hányszor fordult már elő?)

A kényesebb ruhadarabokat akasszuk vállfára!

A finomabb anyagú ingeket és ruhákat a száradást é vasalást követően mindenképp felakasztanánk, miért ne tennénk ezt meg vizesen, hogy megspóroljunk magunknak ezzel egy munkát? Egyúttal a gyűrődéstől is megóvjuk a ruhákat. Egy másik ötlet: ha az ajtók keretére vagy a székek támlájára akasztjuk őket, felszabadítunk egy csomó helyet a szárítón más ruhadaraboknak.

Mosógép zokni
Az életben előfordulnak megmagyarázhatatlan rejtélyek. Hogyan lehet az, hogy a jobb s a bal fülhallgató soha nem egyszerre mennek tönkre?

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

ranka

ranka

Jelentett

már több honapja rendeltem termékmintákat,de sajnos semmi sen érkezett meg belölük

  • Jelentem
test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632