Tippek ahhoz, hogyan őrizzük...

Tippek ahhoz, hogyan őrizzük meg hosszabb ideig kedvenc ruhadarabjainkat

Hat módszer a ruhák élettartamának meghosszabbításához


Legyen az egy új koktélruha, vagy egy imádott régi pulóver, mindannyian azt szeretnénk, ha ruháink sokáig bírnák. Hogyan gondoskodhatunk hát arról, hogy kedvenc ruháink újnak tűnjenek? Az alábbi ötletek rendszeres betartásával ruhadarabjai hosszabb ideig maradhatnak újszerűek.

1. Színmegőrzés.

A ruhák frissességének és a szövetek vibráló színének megőrzéséhez olyan mosószerre van szükség, amely kifinomult tisztító technológiája révén még alacsony hőmérsékleten is hatékonyan fejti ki hatását. Az Ariel 3in1 PODS mosókapszulák, az Ariel Color és az Ariel Mountain Spring folyékony mosószerek nem tartalmaznak klórt, ezért biztonsággal alkalmazhatók bármely mosnivalón, és már 30 fokon is tisztává varázsolják a ruhákat, megőrizve azok eredeti színét.

Amennyiben Ön még nem próbálta ki az Ariel 3in1 PODS mosókapszulát, nézze meg, milyen egyszerű is a használata!

2. Azonnali foltkezelés.

A foltokat mihamarabb, azok keletkezésekor kell kezelni, mielőtt beivódnak a szövetbe. Minél tovább „ül meg“ a ruhán a folt, annál nehezebb lesz az eltávolítása; épp ezért az érintett ruhadarabokat még a gépi mosás előtt áztassa be Ariel folyékony mosószerrel elkevert vízbe!

3. Pulóverek csak összehajtva!

Ariel folyékony mosószer
Ariel folyékony mosószer
(252)

Fedezze fel most!

Pulóvert soha ne tároljunk vállfán! A vállai ugyanis elveszíthetik alakjukat, a pulóver súlya pedig kinyújta az ujjakat . Vállfa helyett inkább összehajtogatva, egymásra táve tároljuk a pulóvereket a ruhásszekrényben.

4. A parfümöt ne a ruhára permetezzük!

A parfümök illatát úgy tervezik, hogy azok a bőrünkkel reakcióba lépve fejtsék ki hatásukat. Épp ezért ne permetezzük azokat közvetlenül a ruhánkra, főleg, ha azok alkoholt, vagy más egyéb kémiai anyagot tartalmaznak! Helyette, még az öltözködés előtt finoman fújjunk belőle a nyakunkra, vagy a csuklónkra. A sminkre ugyanez vonatkozik. A magas nyakú vagy gallérú ruhák esetén ugyanis nem célszerű, ha a smink rákenődik.

5. Kövessük a gyártó utasításait!

Gyakran helyezzük úgy a ruhákat a mosógépbe, hogy meg sem nézzük a nyakhoz vagy az oldalába varrt címkét. Pedig nem egyszer tartalmaznak értékes információkat, például, hogy a kord- vagy farmernadrágokat kifordítva mossuk, vagy, hogy a kényes darabokat csak hideg vízben tisztítsuk, vagy hogy ne rakjuk őket szárítógépbe. Ide kattintva további részleteket tudhat meg a különböző címkék jelentéseiről!

6. A lyukak és feslések kezelése

A zoknin keletkezett lyuk, vagy a kardigán feslése csak egyre nagyobb lesz. Épp ezért, ha ragaszkodunk ahhoz a ruhadarabhoz, még a mosás előtt varrjuk azt meg, vagy vigyük el szabóhoz. A mosás ugyanis csak tovább ronthat a lyukas vagy szakadt ruha helyzetén. A zipzárat mindig húzzuk fel, így az sem tehet kárt az anyagban.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által