Túl hamar ráunsz kedvenc ruháidra?

Álljunk csak meg egy pillanatra, és gondolkodjunk el egy kicsit! Nem ugyanúgy érzünk kedvenc ruháink és az új szerelmünk iránt?


Mindannyian átéltünk már hasonlót. Kezdetben minden kapcsolat csodákkal teli. Előfordul, hogy már az első találkozáskor fülig szerelmesek leszünk. Az első pár hónapban szerelmünk a világ legcsodásabb társának tűnik. Az idő múlásával azonban a szerelem kezdeti, ragyogóan színes örömei kezdenek megfakulni, és a szürke hétköznapok súrlódásai gyakran visszafordíthatatlan károkat okoznak.

 

Pontosan ugyanez a helyzet az imádott, gyönyörű, új ruhákkal is, amikor öregedni és fakulni kezdenek.

A textilszálak minden mosás során megtörnek és kopnak a mosógépdob belseje és a szálak közötti súrlódás következtében. Ezzel kezdődik az anyag károsodása. Bolyhok jelennek meg rajta, melyek elcsúfítják a ruhát. Így érnek véget a mézeshetek.

A folyamat ezzel azonban még korántsem zárult le. Ruháink elveszítik színüket, mert az anyag egyenetlen felületéről másként verődik vissza a fény, ezért a ruhák színe szemmel láthatóan megfakul. Az irántuk érzett vonzalmadnak ezután további próbákat kell kiállnia. Egyre gyakrabban hagyod otthon őket, mint ahogyan a párodat is, mert attól tartasz, hogy nem viselkedik majd megfelelően a társaságban.

 

A textilszálak végül távolodni kezdenek egymástól az öblítő hiánya miatt.

Lenor Everyday Essentials
Lenor Everyday Essentials
(465)

Megbízható és nélkülözhetetlen puhaság és frissesség

Fedezze fel most!

Eldeformálódnak, elmozdulnak a helyükről, és így a ruhák elveszítik eredeti formájukat. A „szerelem első látásra” érzés távoli emlékké zsugorodik. A sok probléma után úgy érzed, hogy te és az egykor imádott ruhád már soha többé nem lehettek újra együtt.

 

Hogyan válhat hát tartós kapcsolat a „szerelem első látásra" érzésből? Egy kicsivel több odafigyelés és törődés sokat segíthet. Ne hagyd, hogy az apró bosszúságok hatalmas problémákká dagadjanak, és minden nap add meg ruháidnak a legjobbat, ami csak jár nekik!

 

Már a kezdetektől fogva vigyázz szereteted tárgyára a Lenor segítségével! Az Anti-Age 3 technológia megóvja ruháidat a károsodás 3 jelétől. Segít megelőzni a bolyhosodást, a fakulást és a kinyúlást, illetve hosszabb ideig – akár örökre – életben tartja a ruháid iránt érzett rajongásodat.

 

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Imola72

Imola72

Jelentett

Szeretném kipróbálni.

  • Jelentem
Andrea

Andrea

Jelentett

Szeretnék termékmintát kérni önöktől

  • Jelentem

Gina1

Jelentett

Szeretnék termekmintat kerni ��

  • Jelentem
Enikő

Enikő

Jelentett

Én is szeretnék termékmintát kérni.

  • Jelentem
Manyeszka

Manyeszka

Jelentett

én is szeretnék termékmintát

  • Jelentem
test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek