Vagy én, vagy a kutya!

Vagy én, vagy a kutya!

Ne hagyjuk, hogy a helyzet az ultimátumig fajuljon – teremtsünk ideális környezetet, hogy szeretteink és házikedvencünk harmóniában élhesennek együtt!


A „hárman párban” sosem könnyű, különösen, ha a két másik szereplő egy férj és egy legjobb barát. S ha ez a legjobb barát egy szőrös négylábú, akkor a dolgok könnyen zűrösre fordulhatnak... Hogyan tudjuk mindkettőt boldoggá tenni anélkül, valakinek mennie kelljen? Íme néhány ötletünk arra nézve, hogyan alakíthatunk ki egy mindenki számára ideális lakókörnyezetet.

Legyen a lakásnak egy kijelölt, kutyamentes övezete!
Kutyaszőr és csipogó játék mindenütt, de mindenek fölött a szagok… Szinte hihetetlen, hogy egy kutyakölyök képes teljesen belakni otthonunkat. Sajnos partnere számára ez nem biztos hogy jó hír, ő ugyanis valószínűleg szeretne egy kutyamentes zugot. Épp ezért célszerű egy olyan intimszférát kialakítani a lakáson belül, - pl. kijelölni egy háló- vagy dolgozószobát, - ahová bundás barátunk nem teheti be a tappancsát. Szedjük össze a játékait, porszívózzunk föl és varázsoljunk jó illatot a helyiségben a kétfunkciós Ambi Pur légfrissítővel, ami egyfelől megszűnteti a szagokat, másrészről pedig könnyed és friss illatokra váltja föl azokat.

Neveljük meg a blökit!
A kutyus iránt érzett lelkesedésünk és energiánk hamar alábbhagyhat, különösen, ha szigorú parancsainkat is a játékra történő felkérésnek értelmezi és ugrással jutalmazza a kedvenc. S noha egy farokcsóváló szőrpamacsnak nehéz ellenállni, mielőtt a konfliktushelyzet kialakulhatna, célszerű megnevelnünk a rosszaságot, hogy aztán párjával is zavartalan időt tölthessenek együtt.

Ambi Pur Non-Stop Fresh
Ambi Pur Small Spaces
(58)

Az Ambi Pur Air nem elfedi, hanem megszünteti a házikedvencek okozta kellemetlen szagokat

Fedezze fel most!

A kutyának is legyen helye!
Ön már kijelölte saját helyét a lakásban, ahová házikedvence nem teheti be a lábát; most itt az ideje, hogy számára is kialakítsunk egy saját kuckót. Van a kutyusnak kedvenc helye a lakásban? Tegyük hivatalossá: helyezzünk le neki egy plédet, tegyük rá a játékát és tudassuk vele, hogy ez a hely mostantól az övé. S ha a szagok kissé elszabadulnak, permetezzünk egyet az Ambi Pur textilillatosítóból a helyére, meglátjuk, csodákra képes!
A kutyák imádják a puha fekvőhelyeket, amilyen például az ágyunk.. A takarítás során épp ezért használjuk rendszeresen az Ambi Pur-t, amely mindig kordában tartja a kutyaszagot.

Romantika a levegőben
A házikedvencek szaga kellően kiábrándító lehet egy románc során, ezért ideje, hogy saját kézbe vegyük a dolgokat és a szerelem illatával töltsük meg otthonunkat! Azonban a szagok elfedése nem a megfelelő megoldás; az “eu de kutya” illatot mindenekelőtt ki kell iktatni ahhoz, hogy helyét friss illatok válthassák föl. Az Ambi Pur ilyenkor kézreálló segítség lehet: megszűnteti a szagokat és helyükbe csodálatosan friss illatot varázsol, melyen kívül mást nem is lehet érezni. Miért ne permeteznénk körbe a szobákat az Ambi Pur illatosítókkal akár minden nap – segítségével kordában tarthatjuk a szagokat és mesés illatokat varázsolhatunk helyükbe.

Amint láthatjuk, pár jó tanács és az Ambi Pur segítségével elkerülhető a “vagy te, vagy a kutya” szituáció, hiszen hármasban is szép az élet!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által