LENOR PARFUM DES SECRETS

Otthon
5/08/2019
A szépség által inspirált, parfümszakértőkkel alkotott illat
A legfinomabb parfümöknél is tovább tartA Lenor bemutatja az új Parfum des Secrets kollekciót. Négy egyedülállóan varázslatos textilöblítő, amely forradalmasítja a parfüm viselését.
A Lenor egyik nagyra becsült hagyománya a frissesség érzete. Kellemes közérzetünk egyik titka ruháink hosszantartó tiszta illata és puha tapintása.
A tudomány és a művészet ötvözésével a Lenor egy úttörő formulát alkotott, mely gazdag illatkompozícióval új szintre emeli az öblítő klasszikus előnyeit.
Luxus/Prémium parfüm illatanyagok hozzáadásával tartós, kifinomult illatot hozott létre, amely tökéletessé varázsolja viselője stílusát.
A Lenor Parfum des Secrets illatait a csábítás pillanatai és a személyes vonzerő ihlette, az ingerlő titokzatosság, amely ellenállhatatlan személyiséget kölcsönöz.

Bemutatkozik a Lenor Parfum des Secrets négy illata: Mystery, Charm, Blush és Kiss.

A csábítás születésének pillanatait akartam létrehozni az illatokban. A titokzatos Mystery a lehetőségek megragadására csábít, a Charm frissessége az új kapcsolat ígéretével vonz, a Blush lágysága a szerelem rózsaszín lebegését idézi, a Kiss mámorító illatában a szenvedély intenzitása jelenik meg.

Rafael Trujillo, Lenor Perfumer Designer