10 tipp a bőrápolással kapcsolatban

10 tipp a bőrápolással kapcsolatban

Bőrünk értékes és sérülékeny, mivel könnyen áldozatául eshet a szélsőséges hőmérsékletváltozásoknak. Próbálja ki a következő szépségápolási tanácsokat, hogy bőrét gyengéden felkészítse a hideg időszakra...


1 – Használjon az évszaknak megfelelő krémet!
A szépségápolási termékek olyanok, mint a női gardróbok – évszakonként változnak! Nyáron ajánlott az emulziók és kevésbé zsíros termék használata, míg a téli hónapokban a bőr meghálálja a zsírosabb, kényeztető krémeket, amelyek nagyobb védelmet biztosítanak az időjárási viszontagságok, a szél és a hideg ellen.

2 – Lepje meg magát egy teljes körű bőrápolási kezeléssel
A bőr mélytisztítására a legmegfelelőbb évszak az ősz. Mit kell tennie? Lepje meg magát egy teljes körű bőrápolási kezeléssel. A legjobb megoldás a szépségszalonokban végzett kezelés, amellyel tiszta, sugárzó arcbőr érhető el. A kisebb pénztárcájúak megpróbálhatják az otthoni kezelést is: speciális arcradírozás után, száraz vagy zsíros bőrtől függően, ideális pl. egy hidratáló vagy mattító maszk feltétele.

3 – Végezzen rendszeres bőrhámlasztást!
Arcbőrét és testét hetente egyszer hámlassza, hogy eltávolítsa a halott sejteket, amelyek megakadályozzák a krémek hatékony felszívódását.

4 – Reggel és este is használjon krémet!
A reggeli bőrtisztítás után használjon tápláló krémet, amely ápolja és egyben megvédi bőrét. Este alkalmazzon az erre a célra kifejlesztett éjszakai krémet a nap folyamán károsodott bőr ápolására. Ezzel megtett két alapvető lépést a sugárzó arcbőr eléréséért.

5 – Kerülje a hőmérsékletváltozásokat!
Kerülje a forró zuhanyt és a hosszú fürdőt, mivel a hirtelen és szélsőséges hőingadozás károsítja a bőrt. Védje meg bőrét az ilyen erőszakos külső hatástól: ne használjon 37 foknál melegebb vizet, és ne töltsön fürdéssel 20 percnél többet.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

6 – Ismerje a bőrápolás fő mozzanatait!
Bőre védelme, az öregedési folyamat lassítása valamint a szélsőséges hőmérsékletváltozásokra való felkészítés megfelelő bőrápolást igényel. Mit jelent ez? Naponta kétszer tisztítsa meg arcbőrét és alaposan távolítsa el a sminket, hogy bőre a hidratálásra készen álljon.

7 – Ne felejtkezzen meg az ajakápolásról...
A szeles és hideg idő beköszöntét legelőször ajkainkon tapasztaljuk. Lényeges, hogy a nap folyamán többször használjon ajakírt, valamint lefekvés előtt kenje be száját egy vastagabb réteggel, amely egyfajta bőrjavító maszkként működik.

8 -…és a kézápolásról sem
Mivel kezeink állandóan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, a téli hónapok rajtuk is nyomot hagynak. Használjon speciális kézkrémet a kiszáradás veszélye ellen.

9 – Tankoljon fel vitaminokból!
Nem árt jóban lenni a gyümölcsökkel és zöldségekkel, hiszen fogyasztásukkal fitt és egészséges maradhat a téli hónapok alatt is. A betegségeket megelőzheti, ha feltankol a vitaminokból: naponta legalább ötször egyen gyümölcsöt vagy zöldséget.

10 – Igyon sok folyadékot
A téli hónapokban a bőr első számú ellensége a kiszáradás. Ha szeretné megvédeni arcát a kiszáradástól, igyon napi másfél liter folyadékot: a reggeli felkelés után igyon meg egy nagy pohár vizet, hogy szervezetéből kitisztulhassanak az alvás során felgyülemlett méreganyagok.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által