25 egyszerű bőrápolási tipp a téli hónapokra

25 egyszerű bőrápolási tipp a téli hónapokra

Az alábbi apró változtatásokkal jelentősen javíthatunk hajunk, bőrünk, körmünk és szervezetünk állapotán a téli hónapokban.


1. Tápláljuk az arcunkat!
Bőrünknek változásra van szüksége az új évszak beálltával, ezért elengedhetetlen, hogy ennek megfelelően módosítsuk bőrápolási szokásainkat. Amikor beköszönt a tél, több táplálásra, valamint a természeti elemek elleni védelemre van szükségünk.
Cseréljük le a megszokott arclemosónkat egy tápláló tisztító tejre, és gondoskodjunk arról, hogy hidratáló krémünk tartalmaz shea vajat, E vitamint és argán olajat, amely anélkül ápolja a bőrt, hogy olajos réteget képezne rajta.

2. Ápoljuk a körömágyat!
Lefekvés előtt masszírozzunk egy kevés körömápoló olajat a körmünkbe! Ez hosszú távon megerősíti őket, és biztosítja a megfelelő hidratálást.

3. Pezsdítsük fel az ajkat!
Egy feltűnő rúzs viselése egyben azt is jelenti, hogy sokkal kevesebb smink is elegendő; tökéletes megoldás, ha rohanásban vagyunk. A merész ajkak azt az érzetet keltik, hogy igényes a megjelenésünk.

4. Válasszuk a bronzos árnyalatokat!
A bronzosítókkal gyönyörű napsütötte ragyogó hatást érhetünk el, ezért ne csak a nyáron használjuk őket! Válasszunk egy csillogásmentes, világosabb árnyalatot. A felvitelnél használjunk kabuki ecsetet, óvatosan simítsuk végig azokat a területeket, amelyeket érnek a napsugarak: a halántékot, a homlokot, az orcákat, az orr hegyét és az állkapocs vonalát.

5. Ne feledkezzünk meg a naptejről ...
… még akkor sem, ha nem látjuk éppen a Napot! Egyszerűsítsük le a napsugárzás elleni védelmet: használjunk faktoros hidratálókrémet, ezzel megóvjuk a bőrünket a későbbi ráncoktól és az elszíneződéstől.

6. Fogselymezzünk
minden nap! Ha csak fogkefét használunk, az mindössze 65%- át tisztítja meg a fogak felületének, és a szájszagot sem szűnteti meg úgy, mintha fogselymet is használnánk.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

7. Igyunk sok folyadékot!
Legalább nyolc pohár vizet naponta: ez az egyik legolcsóbb és legegyszerűbb dolog, amit szépségünk érdekében megtehetünk. Testünk belső hidratálása biztosítani fogja az egészséges és hidratált bőr látványát.

8. Szempillaspirálra fel!
Fektessünk be egy új szempillaspirálba! Műanyag tokja ugyanis tökéletes melegágya a baktériumoknak, mivel körülbelül hat hónap alatt a szemfesték formulája levegővel érintkezve bomlásnak indul. Épp ezért mindenképp érdemes új szempillaspirált vásárolni, évente kétszer. Amennyiben használata során erős, avas szagot érzünk, azonnal dobjuk ki!

9. Szokjunk le a dohányzásról, MOST!
A dohányzás csökkenti az oxigén áramlását az arcbőr szöveteiben, amitől a bőr fakónak és szürkének tűnik. Az ajkak rendszeres szívó mozdulata révén pedig mélyen ülő ráncok alakulhatnak ki a száj körül.

10. Maradjunk a hűvös víznél!
Nincs is jobb, mint egy gőzölgő forró fürdő vagy zuhany, azonban a túl meleg víz kiszáríthatja a bőrt és megpattant hajszálereket, valamint seprűvénát okozhat. Álljunk ellen a forró fürdő csábító erejének!

11. Használjunk olajat!
Az arcolajok zseniálisan feltöltik, frissítik és regenerálják a bőrt, mivel mélyen fejtik ki hatásukat. Ráadásul, ha belemasszírozzuk őket a bőrbe, azzal segítjük a mikrokeringést is, amitől rózsás árnyalatú ragyogást nyer az arcunk.

12. Rendszerezzük a sminktáskánkat!
Szánjunk rá egy órát és tegyük rendbe a smink kellékeinket, illetve dobjuk ki a régi darabokat. Bármi, ami ránézésre vagy szagra megkérdőjelezhető, az mehet is a szemétbe! Hegyezzük ki a szem és-ajakkontúr ceruzákat! Mossuk ki az összes sminkecsetet (ez igazából minden héten kötelező lenne egyszer..). Ha erre nem kerítünk sort, az elpiszkolódott ecset elősegítheti a pattanások kialakulását, és fertőzéseket is okozhat. A tisztításhoz használjunk gyengéd sampont, és figyeljünk arra, hogy a megtisztított ecseteket egy tiszta felületre fektessük ki száradni!

13. Menjünk el bőrgyógyászhoz!
Fontos, hogy éves szűrővizsgálaton vegyünk részt, ahol anyajegyeinket átvizsgálják és bármilyen problémás kérdést megbeszélhetünk a bőrgyógyásszal.

25 egyszerű bőrápolási tipp a téli hónapokra - 2. rész
Az alábbi apró változtatásokkal jelentősen javíthatunk hajunk, bőrünk, körmünk és szervezetünk állapotán a téli hónapokban.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!