3 természetes módszer a fiatalos bőr megőrzéséért

3 természetes módszer a fiatalos bőr megőrzéséért

Hogy mennyire vagyunk sugárzóan szépek és fiatalosak, arról a bőrünk árulkodik leginkább. Tűnhetünk fiatalabbnak, de akár idősebbnek is, bőrünk rugalmasságának megőrzése a hosszantartó fiatalság titka lehet.


1, Természetes bőrápolás

Szervezetünk jó működéséért, testünk egészségéért nemcsak a különböző kozmetikumok és gyógyászati, szépségápolási eszközök tehetik a legtöbbet, egy holisztikus látás- és életmód elsajátításával többet tehetünk az egészségünkért és szépségünkért, mint azt gondolnánk. A stressz mentes, pozitív gondolkodás, egészséges táplálkozás és rendszeres mozgás nemcsak életenergiával tölt el bennünket a hétköznapokban is, de akár a bőrünk állapotát is javítja. Kifejezetten bőrfiatalító hatása van a kókuszos, olívaolajas masszázsnak, valamint a mandulavajas arcpakolás is fiatalosan rugalmassá varázsolja a bőrünket. Készítsünk ligetszépe olajból arcpakolást, amely nagymértékben képes regenerálni a bőrsejteket, lassítva ezzel az öregedés folyamatát.

2, Bőrtípusnak megfelelő bőrápolás

Nem mindegy, hogy milyen kozmetikumokat használunk, a legjobb, legdrágább készítmény is lehet kifejezetten rossz a bőrünknek. Találjuk meg szakember segítségével azt a terméket, amely a bőrtípusunknak leginkább megfelel! Jó hatással vannak minden bőrtípusra az E-, A- és C-vitamint tartalmazó készítmények, melyek segítenek a bőr rugalmasságának a megtartásában és csökkentik a ráncok elmélyülését. Vásároljunk antioxidánsokat tartalmazó bőrápolókat, melyek speciális fényt kölcsönöznek a bőrnek, és ne feledkezzünk meg a krémek mellett a táplálkozásról sem!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

3, Mozgás, masszázs, jóga

A mozgás a legjobb fiatalító elixír. Hatására a szervezet egész anyagcseréje felgyorsul, ami nemcsak a jó vérellátásban nyilvánul meg, de gyorsabban és hatékonyabban szabadul meg a testünk a felhalmozott méreganyagoktól is. Szöveteink rugalmasabbak és ellenállóbbak lesznek, éveket fiatalodhatunk a rendszeres mozgásnak köszönhetően. A test edzése mellett jó hatással van a szervezetünkre a masszázs is, ami nemcsak az ellazulást segíti, de akár csak a mozgás, a méreganyagok felszabadulását is elősegíti a nyirokrendszerből. Különböző olajakkal és krémekkel fokozhatjuk a masszázs hatását, a speciális igényeket kielégítve. Ha eddig még nem találtunk rá a jógára érdemes kipróbálni, hiszen a testnek és léleknek egyaránt gyógyírt jelenthet. A különböző gyakorlatok segítségével ellazulhatunk, kiengedhetjük a felgyülemlett feszültséget és a jó közérzeten túl egy egészen különleges ajándékot is kapunk. Nemcsak a saját testünkre, de a környezetünkre és az egész világra új szemmel fogunk tekinteni, azzal a különös új érzéssel, hogy minden mindennel összefügg és mindannyiunknak köze van egymáshoz.

A fiatalság titka nem egy különleges csodaszerben keresendő, hanem egy életmódban, ami közelebb áll a természetes létünkhöz, mint ahogyan azt gondolnánk. 

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek