A bikinivonal szőrtelenítése – hogyan előzzük meg az irritációt?

A bikinivonal szőrtelenítése – hogyan előzzük meg az irritációt?

Számos nő számára a bikinivonal-szőrzet eltávolítása még mindig olyan kihívást jelent, mellyel pl. a láb vagy az alkar szőrtelenítése során nem kell megküzdeniük. A bikinivonal szőrtelenítése azonban nem szükségszerűen bonyolult, ha figyelembe vesz néhány egyszerű tippet.


A bikinivonal szőrtelenítése – hogyan előzzük meg az irritációt?

 A bikinivonal egy kifejezetten kényes terület: a szőrzet itt több irányban is nő, és szemmel láthatóan is sűrűbb, vastagabb és göndörebb, mint a lábakon vagy az alkaron.  A bikinivonal területén a bőr rendkívül érzékeny, ezért  szőrtelenítése problémás lehet a nők számára. Ezenkívül itt a bőr kevésbé feszes, mint a lábakon, így a műveletvégzés  során nagyobb ellenállásba ütközünk.

 Borotválás előtt

 1. Fontos, hogy szőrtelenítés előtt mindig készítsük elő a bőrt és a szőrzetet!
 2.  A szőrtelenítést megelőzően célszerű letusolni  vagy megfürdeni, mivel egy 2-3 percen át tartó melegvizes áztatással felpuhítjuk a borostákat. A szőrzet meglágyítása és a borotva egyenletes, valamint könnyed siklása érdekében használjon kellő mennyiségű, hidratáló borotvazselét. Válasszon aloe vera-t tartalmazó terméket, például a Satin Care Sensitive Skin borotvazselét.
Gillette Venus Classic borotva
Gillette Venus Classic borotva
(17)

Gillette Venus Classic borotva

Fedezze fel most!

 Borotválás közben

 1. A bikinivonal szőrtelenítése során feszítse ki a borotválandó felületet.
 2. Ez, csökkenti a bőr sérülésének kockázatát, és elősegíti a hozzáférést a nehezen borotválható területekhez, valamint hatékonyabb borotválást tesz lehetővé. A szőrtelenítést rendszeresen végezze,  és használjon korszerű, többpengés borotvát, például a Venus Embrace-t. Ezt a borotvát kifejezetten úgy tervezték, hogy a nők számáraegyszerű és kényelmes borotválást tegyen lehetővé. Az ovális alakú borotvabetét  követi a női kontúrokat, valamint ergonómikus borotvanyéllel rendelkezik, amely tökéletes irányíthatóságot tesz lehetővé az  olyan nehezen elérhető területeken is, mint pl. a bikivonal.
 3. A borotválást könnyed, finom mozdulatokkal végezze és csak minimális nyomást gyakoroljon a borotvára, mivel ez csökkenti az irritáció kialakulásának kockázatát.
 4.  Amennyiben ugyanazon a bőrfelületen többször is végigvezeti a borotvát, kenje be ismét borotvazselével.

 Borotválás után

 1. A borotválást követően öblítse le a bőrt langyos vízzel, majd törölje szárazra.
 2. Figyeljen oda a pengék rendszeres cseréjére; az életlen pengék nem hatékonyak, és ha a bikinivonal szőrtelenítéséről van szó, minél kevesebb lehúzást kell alkalmazni, annál jobb.
 3. Érdemes borotválkozás utáni, bőrnyugtató balzsamot is használni.
 4. A bikinivonal szőrzet nyírásához a Venus Bikini Trimmer nyírót ajánljuk, mivel használata biztonságosabb és kényelmesebb az ollónál.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

orosedina

orosedina

Jelentett

Szeretnem ki probalni

 • Jelentem
DoraDori

DoraDori

Jelentett

Remek mosogató.Jól oldja a zsírt.A poharak és a tányérok szépek és csillogóak lesznek.

 • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által