A fejbőr borotválása

A fejbőr borotválása

Borotválkozás során a férfiak számos problémával szembesülnek, melyekre azonban szerencsére hatékony megoldásokkal szolgálhatunk.


G tény

Tévhit, mi szerint a hajhullásért csupán a genetika felelős.

Mindegy, hogy a ritkuló haj elrejtése vagy egy megújult külső a cél; lényeg, hogy a borotválás optimális eredményt nyújtson számunkra.

A műveletet kezdjük egy trimmeléssel, és rövidítsük meg hajunk hosszát amennyire csak lehet. Ezt követően kövessük az alábbi lépéseket:

A borotválás megkezdése előtt mossuk fejünket tisztára a zuhany alatt.
Pár percig „áztassuk” a hajszálakat, hogy minél rugalmasabbá váljanak.
Vigyünk fel borotvazselét a fejbőrünkre.

A szappan használatánál mindenképp hatékonyabb a borotvazselé, mivel az kevésbé szárítja ki a fejbőrt és nem hagy maradványokat maga után, ami eltömítheti a borotvát. A borotvazselé megakadályozza, hogy a nedvesség elpárologjon, ugyanakkor rugalmassá varázsolja a hajszálakat, melynek következtében a borotva gyengédebben siklik a bőrön és lecsökkenti a kellemetlen, húzó érzetet.

Gillette Venus Tropical
Gillette Venus Tropical
(18)

Gillette Venus Tropical eldobható, női borotva 3 darabos kiszerelés

Fedezze fel most!

Egy jó minőségű borotva precíz borotválkozást eredményez, így hosszabb idő telhet el két borotválás között.

A borotválás során alkalmazzuk a megfelelő technikát.

Könnyed és gyengéd mozdulatokkal borotváljunk: hagyjuk, hogy a borotva végezze el a munkát helyettünk. A borotválást a hajszálak növekedési irányával megegyezően kezdjük, majd ha szükséges, visszafelé is menjünk végig a borotválandó felületen.

A fejbőr borotválását a tarkónkkal kezdjük, ezután térjünk át az oldalakra. A műveletvégzéshez a falra szerelt tükör mellett használjunk kézi tükröt is, hogy jobban lássuk mit csinálunk.

Amikor elkészültünk, kenjük be fejbőrünket olyan hidratálóval, amely nem tömíti el a bőrpórusokat. Ezek egyrészt megakadályozzák a bőr kiszáradását, másrészt csökkentik a pattanások kialakulásának kockázatát.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által