A szép szemöldök

A szép szemöldök

A jól formázott szemöldök kiemeli a szemet és keretet ad az arcnak. Fontos hát, hogy tökéletes legyen. Segítünk elkészíteni az ideális formát.


A sminkünk csak akkor lesz tökéletes, ha a szemöldökünk is megfelelő formájú és színű. Az alábbi négy lépéssel a miénk is hibátlan lesz.

1. Találjuk meg az optimális formát!

Az ideális ívet és hosszt nagyon egyszerű megtalálni: vegyünk a kezünkbe egy sminkecsetet, és helyezzük függőlegesen az arcunkra úgy, hogy összekösse a belső szemzugot és az orrcimpát. Ott kell kezdődnie a vonalnak, ahol az ecset felül eléri a szemöldökünket. Ezután forgassuk el annyira, hogy átmenjen a pupillánkon – ahol hozzáér a szemöldökünkhöz, ott kell az ívnek a legmagasabbnak lennie. Végül pedig határozzuk meg a szemöldök végét: ez az a pont, amelyhez hozzáér az ecset, amikor a felső részét a külső szemcsücsökhöz igazítjuk, az alja pedig marad az orrunknál.

2. Korrigáljuk az eltéréseket!

Hol kell kiszedni, és hol nem? Először is szabaduljunk meg minden olyan szőrszáltól, amely az orrunk felett, a két szemöldök között található. És persze azoktól is, amelyek a végponton túl nőttek. Ezen túl csak azokat a szálakat szabad kiszedni, amelyek a természetes íven kívül esnek, magát a szemöldök vonalát nem szabad megváltoztatni. A szemöldök alsó vonala fogja adni az igazi formát: ne legyen egyforma vastag, hanem a szemzugnál vastagabb, és kifelé vékonyabb. Körülbelül kétszer olyan vastag legyen belül, mint kívül.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

3. Töltsük ki a lyukakat!

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy mindenhol egyformán nőnek a szőrszálai. Ha vannak hiányos részek, ott a szemöldök színével megegyező – vagy esetleg egy árnyalattal sötétebb – szemöldökceruzával húzzunk a szálakkal megegyező irányban csíkokat, majd szemöldökkefével fésüljük át az egészet.

4. Zabolázzuk meg a rakoncátlan szőrszálakat!

Nem szép látvány, amikor a szőrszálak össze-vissza állnak. Ezt úgy kerülhetjük el, hogy szemöldökzselét kenünk rájuk, és beigazítjuk őket a helyes irányba: mindig finom mozdulatokkal csináljuk, belülről és alulról felfelé és kifelé. Ha nincs kéznél ilyen zselénk, használhatunk egy kevés hajlakkot is, amit a szemöldökkefére fújunk. A túl hosszú szőrszálakat pedig fésüljük felfelé, és a kilógó hosszt vágjuk le körömvágó ollóval.

Extra tipp: a szemöldököt tilos borotválni, viszont ha az egyéb testrészeinket szeretnénk szőrteleníteni, mindenképpen női borotvát használjunk, amelyet kifejezetten a női vonalakra terveztek!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632