Ajaksmink 5 lépésben

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?


Tervünk: A vadító ajkakhoz nem kell más, mint:
• alapozó
• púder
• kedvenc rúzsunk
• egy biztos kéz

Első lépés: Kezdjük a rúzsozás előtti alapozással: kis mennyiségű alapozót oszlassunk el az ajkakon ujjaink segítségével.

Második lépés: Ezután vigyünk fel egy vékony púderréteget egy ajakecset segítségével. Ezzel megkötjük az ezután felkent rúzst.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Harmadik lépés: Különböző módon érhetjük el a vonzó ajkakat. Használhatunk egy natúr színt, vagy ha valami mást szeretnénk kipróbálni, két különböző színnel játsszunk. Vigyünk fel egy sötétebb árnyalatot az alsó ajakra és egy világosabbat a felsőre. Amennyiben natúr hatást szeretnénk elérni enyhe árnyalattal, kenjünk kevés színt ujjbegyünkre és oszlassuk el ajkainkon.

Negyedik lépés: Akármelyiket is válasszuk, mindenképp fixálnunk kell a végeredményt úgy, hogy finoman hozzányomkodjuk egy papírzsebkendőhöz.

Ötödik lépés: És íme kész is! Csókra álló, káprázatos ajkak!

Füstös szem készítése
Ami a sminket illeti, nemigen van dögösebb és szofisztikáltabb a klasszikus füstös szemeknél...

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

kittiangel

kittiangel

Jelentett

Nagyon szeretem, kiváló minőség. Sajnos mintát nem kaptam ��

  • Jelentem
Zita72

Zita72

Jelentett

Nagyon tetszik a rózsaszín jó lenne kipróbálás

  • Jelentem