Ajándék férfiaknak: villanyborotva

Ajándék férfiaknak: villanyborotva

Úgy gondolja, hogy egy borotva túlságosan egyszerű és banális ajándék? Minden attól függ, hogyan állunk hozzá a kiválasztásához! Egy jó borotva nagyon egyedi és kívánatos ajándék lehet a párunk számára, amely hosszú éveken át emlékezteti majd a szeretetünkre és gondoskodásunkra. Akkor térjünk is rá, milyen borotva felel meg épp az Ön partnerének?


Ahogy a férfiak a temperamentumuknak és az igényüknek megfelelően választják ki maguknak a kocsijukat, ugyanúgy kell számukra a borotvát is megválasztani.

Maximalistáknak

Amennyiben partnerünk mindig tudja mit akar, megszokta, hogy küzdjön a kitűzött céljaiért és azt szereti, hogy csak a legjobb és a legszebb tárgyak vegyék körül, akkor remekül illik hozzá a Braun Series borotva. Tökéletes tervezése és legújabb technológiája a legtapasztaltabb embereket sem hagyja érintetlenül. Ez a borotva valósággal beolvassa arcunk felépítésének minden sajátosságát, aminek köszönhetően még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is sima és tiszta borotválást biztosít.

Lelkes utazóknak és kalandvágyóknak

Partnere habzsolja az életet, annak minden vonatkozásában, nem bír helyben megmaradni, és mindig újabb és újabb élményeket és érzéseket keres? Extrém sportokat űz és a legszokatlanabb helyeket látogatja? Akkor a Braun WaterFlex lesz az ideális megoldás! Ezt a borotvát a kifogástalan, lakonikus dizájnja különbözteti meg a többi borotvától, továbbá az, hogy vízzel, géllel és borotvahabbal is használhatjuk. Használója ettől a készüléktől egy ideális, sima, tiszta és irritációmentes bőrnek örvendhet, nem beszélve a felülmúlhatatlan frissességről.

WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

A kütyük és a műszaki újdonságok kedvelőinek

Amennyiben kedvese egyetlen műszaki újdonságot sem hagy ki, szeret kísérletezni és élvezi a haladás minden ajándékát, akkor lepje meg egy Braun CoolTec újgenerációs borotvával, mely borotválkozás közben képes a bőr hűtésére, megakadályozva ezzel az irritációt. Ez a korszerű borotva az érzékeny bőrűek „megmentője”.

Gentleman-ek és a klasszikus dolgok kedvelői számára

Párja nem szereti a kísérletezést és inkább a jól bevált dolgokra támaszkodik? A megbízhatósággal és a hatékonysággal kombinált stílust és eleganciát kedveli? Akkor számára a Braun Series 5 borotva az ideális ajándék. Ez a készülék a hihetetlen teljesítményt kombinálja az extrém pontossággal. A bőr számára nyújtott maximális kényelemmel együtt rendkívül sima borotválkozást tesz lehetővé.

Miután párunk kipróbálta az ajándékunkat, ne feledkezzünk meg a pusziról sem! Hiszen, nem leszünk képmutatók, a borotvát nem csupán neki, hanem magunknak is ajándékozzuk, mert így az elkövetkező időkben, amikor az arcához érünk, az mindig sima és bársonyos lesz.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által