Állakat fel! Tökéletes borotválkozás 5 lépésben

Állakat fel! Tökéletes borotválkozás 5 lépésben

Legjobb megoldás, ha a borotválkozást közvetlenül zuhanyozás után végzi.


1. LÉPÉS: ARCMOSÁS

Mossa meg arcát és nyakát meleg vízzel, majd törölje át gyengéd arctisztítóval. Legjobb megoldás, ha a borotválkozást közvetlenül zuhanyozás után végzi. A meleg víz segít megduzzasztani a szőrszálakat, melyek ezáltal puhábbá és könnyebben  vághatóvá válnak.

Tény: A száraz borosta egy rézhuzal keménységéhez hasonlítható! Miért kell a borotválkozás előtt arcot mosni? Az arcmosás megszabadítja az arcbőrt a szennyeződésektől  és elhalt hámsejtektől, vagyis azoktól a dolgoktól, amelyek megnehezítik a borotválkozást.


2. LÉPÉS: KÉPEZZEN HABOT

Az arcbőrön borotvazselével. Ez meggátolja a borosták kiszáradását és megkeményedését borotválkozás közben. Mindemellett sima felületet képez a bőrön, amely elősegíti a pengék siklását, így segít megakadályozni a horzsolásokat, a bőrpírt és a feszítő érzetet a borotválkozás közben.

Tény: A víz gyorsan elpárolog a szőrszálak felületéről, hacsak nem akadályozzuk meg ezt borotvazselé használatával.


3. LÉPÉS: BOROTVÁLKOZZON

Finom mozdulatokkal! A penge elvégzi Ön helyett a munkát. Ha túl erős nyomással vezeti végig a borotvát, az csak sérti az arcbőrt. A borotválkozást az arccsont alatti területtel célszerű kezdeni, aztán jöhet az oldalsó rész és az áll, végül pedig a trükkös területek, pl. a bajuszvonal.

Tény: A legerősebb borosták az állon és az ajkak körül nőnek. Ha ezeket hagyjuk utoljára,  a borotvazselének több ideje lesz felpuhítani a szőrzetet.


4. LÉPÉS: ÖBLÍTSE

Gillette Venus Tropical
Gillette Venus Tropical
(18)

Gillette Venus Tropical eldobható, női borotva 3 darabos kiszerelés

Fedezze fel most!

Le az arcát hideg vízzel, mivel ez megnyugtatja a bőrt és bezárja a pórusokat.

Tény: A meleg víz kitágítja a pórusokat, ilyenkor könnyebben tisztítható a bőr. A hideg víz épp ellenkezőleg: bezárja azokat, így megőrzi a bőr tisztaságát.


5. LÉPÉS: HIDRATÁLJA

Arcbőrét a borotválkozás után, mert a hidratálás óvja és szuper sima érzetűvé varázsolja azt.

Tény: A hidratálás segít a bőr természetes nedvességtartalmának helyreállításában és ápolja az arcbőrt.


HELYES

Borotválkozás közben a pengék folyamatos öblítése vízsugár alatt.


HELYTELEN

A pengék kocogtatása vagy törölgetése törülközővel – ez tönkreteheti a pengéket.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

laccc

laccc

Jelentett

Tényleg elsöprően végzi a dolgát ☺

  • Jelentem
anonymous-

anonymous-

Jelentett

Ezt szeretném

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által