Anya-lánya szépségnapok

Anya-lánya szépségnapok

Előbb-utóbb minden anyuka életében eljön az a pillanat, amikor a szalonkezelések kereteiben történő szépségápolás közös program lehet a lányunkkal.


Szeretne egy kicsit többet foglalkozni magával és a külsejével, de sajnálja az időt, amit a lánya nélkül tölt? Íme, néhány közös programajánlat:

Natúrkozmetikum workshop

Gyakran riogatnak bennünket a környezetszennyezéssel és azzal, mennyi mérgező anyag található az élelmiszerekben, kozmetikumokban. Mindez ijesztően hangzik és nehéz eldönteni, mennyi igazságtartalommal rendelkeznek ezek a hírek. Ugyanakkor sokszor hallhatjuk a „bio”, a „zöld” és az „öko” kifejezéseket, de nem biztos, hogy tisztában vagyunk azzal, mit is jelentenek pontosan. Ha szeretnénk tisztábban látni és a lányunkat is megtanítani ezekre a fontos dolgokra, menjünk el együtt a Magnóliák Műhelyének Ökoneszesszer programjára, melynek középpontjában a kozmetikumok állnak. Az interaktív beszélgetés során minden kérdésünkre választ kapunk, emellett dezodort, hintőport, testpermetet és arctonikot is készíthetünk magunknak.

Időpont: 2016. október 6., 18–20 óráig

Helyszín: Salt’n Pepper Főzősuli, 1137 Budapest, Váci út 112.

Ára: 9000 Ft (tartalmaz minden költséget)

A workshopra írásban lehet jelentkezni a www.magnoliak.hu oldalon megadott információk szerint.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Páros szépülés

Van már néhány olyan kimondottan gyerekfodrászat, ahol a kicsikkel együtt a felnőtteket is megszépítik.

Ilyen például Diósdon a Kid’s hair: különleges gyermek hajvágó székek, gyereksarok és barátságos környezet várja a piciket. Itt természetes alapanyagokból készült hajápolási termékeket használnak, és hajvágás közben akár mesét is lehet nézni. Az anyukáknak a frizurakészítés mellett manikűrözésre és műkörmözésre is lehetőségük nyílik.

A Kid Cut Gyermek és Családi Hajstúdió 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit Budapesten, a Váci úti Reno udvarban. Természetesen itt is mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek hajvágása igazi élmény legyen, és persze a szülők haját is elkészítik – még az apukákét is!

Gyerekbarát körömlakk

A kislányok imádják ugyanúgy kilakkozni a körmüket, mint az anyukájuk. Eddig ezt nem szívesen engedtük meg nekik, hiszen nem léteztek kimondottan gyerekbarát termékek, azonban a Moyra cég kínálatában már ezek is megtalálhatók. A vidám, élénk és csillámos színben kapható lakkok szagtalanok, vízbázisúak, veszélyes- és mérgező anyagoktól mentesek, nem gyúlékonyak, ráadásul meleg vízzel és szappannal könnyen eltávolíthatók.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!