Ápolás festett vörös hajra – 7 tipp

Ápolás festett vörös hajra – 7 tipp

A vörös haj hihetetlenül szexi, azonban különleges ápolást igényel. Megszívlelendő tanácsok a különleges tincsekhez.


Tippek és tanácsok az igéző vörös haj ápolására, hogy sokáig megőrizze irigylésre méltó fényét és csillogását.

A száraz sampon a legjobb barát
Ha ritkábban mosunk hajat (hetente egyszer), sokkal tovább marad meg a ragyogó vörös szín. Emiatt érdemes a közbenső időszakban inkább száraz sampont használni.

A fényvédő itt is fontos
Bizony ám, a hajunknak is szüksége van rá, nem csak a bőrünknek. Különösen a vörösnek, ugyanis a vörös pigmentek fényérzékenyek, így az UV–sugarak kifakítják a színt. Mindenképp olyan sampont és balzsamot használjunk, amelyek fényvédő faktort is tartalmaznak. Ha nem festett, hanem természetes vörösek vagyunk, akkor is figyelnünk kell az ápolásra. A gyógyszertárban vagy gyógynövényboltokban kapható hennatartalmú samponok és ápolók tökéletesek.

Ha fakulni kezd
Előfordulhat, hogy a két festés között úgy érezzük, fakul a hajunk színe. Ilyenkor megegyező színű balzsamot érdemes használni, amely megtartja a tincsek fényességét.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Hetente hajpakolás
A vörös hajnak nagyon sok hidratálásra van szüksége, ezért érdemes hetente egyszer hajpakolással kényeztetni. Ha nem akarunk vegyszert tenni rá, nyugodtan használjunk kókuszolajat. Az összes olaj közül a haj ezt tudja a leginkább magába szívni, emiatt rendkívül hatékonyan képes hidratálni és ápolni a tincseket.

A klór ártalmas
Hajfestés után legalább két hétig ne menjünk uszodába vagy wellnessezni, ugyanis a klóros víz még a csapvíznél is jobban árt a vörös tincseknek.

A megfelelő smink
A vörös hajhoz a meleg árnyalatú színekkel festett szem illik a legjobban (zöld, lila vagy barna), a hideg árnyalatoktól a haj fakónak tűnhet. Kerüljük az erős rózsaszínt és a narancssárgát, emellett figyeljünk arra is, hogy csak mértékkel sminkeljük magunkat.

Rendszeres vágatás
Mivel a vörös színű haj szinte minden ruhánk színével kontrasztban van, jobban látszódik, ha töredezett a vége. Ajánlatos legalább kéthavonta elmenni a fodrászhoz, hogy rendbe hozza a végeket. Ne ijedjünk meg, elég pár millimétert lecsippenteni belőle – így még jobban is fog nőni a hajunk.

Megunta a frizuráját? Néhány apró változtatás jót tehet neki!
Hogy lehet mindez? Nem olyan rég még jól állt és tetszett, most meg olyan semmilyen…

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

krozsa

krozsa

Jelentett

Kaptam ARIEL termékmintát,nagyon megvagyok elégedve,az eredménnyel!

  • Jelentem