Arcápolás és smink - 40 felett

Arcápolás és smink - 40 felett

Az évek múlásával a bőrünknek is változik az igénye, így más bőrápolásra van szüksége a 20, 30, 40 és az 50-es korosztálynak. Tanácsok négy évtized után a szép bőr érdekében


Arctisztítás
– Fordítsunk figyelmet az bőr tisztítására, alaposan távolítsuk el a sminket is! Lehetőleg illatanyag-mentes tusfürdőket és lemosókat használjunk, melyek nem szárítják ki a bőrt.

Hidratálás
– Fogyasszunk sok folyadékot, ez segíti a ráncok kisimulását is. A megfelelő mennyiségű folyadék hatására könnyebben távoznak a szervezetünkből a méreganyagok, ami jó hatással van a bőrünkre. Válasszunk olyan hidratáló készítményt, amely vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz.

Dohányzás elhagyása
– A cigarettafüst megfosztja a szervezetet a szükséges oxigénmennyiségtől, ezenkívül a bőr felhámrétegének a keringését is csökkenti. Nem utolsó szempont, hogy a dohányzás a száj körüli mimikai ráncok elmélyüléséért is felelős.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Egészséges táplálkozás
– Bőrünk szépségének megóvását egészséges ételekkel is elősegíthetjük. Fogyasszunk minél több olyan ételt, mely omega-3 zsírsavat tartalmaz (pl. a hal), mert az lassítja a bőr öregedését.

Smink
– Kerüljük a túlzott sminket, amely még jobban kiemelheti a ráncokat. A bőr tónusa változik az idő múlásával, figyeljünk arra, hogy túl világos árnyalatot se válasszunk! 

Kapcsolódó cikkek:


3 szépségápolási termék a konyhából

Hogyan előzzük meg és halványítsuk el a szeplőket

Hogyan előzzük meg a terhességi csíkokat

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test