Arcápolás férfiaknak

Arcápolás férfiaknak

Íme néhány szabály, melynek betartásával a férfiak is kitűnően karban tarthatják arcbőrüket.


Az egész garantáltan nem tart tovább tíz percnél, azonban tartós eredmény érhető el vele.

1. Borotválkozás előtt

A férfiak bőre is hajlamos a zsírosodásra, ezért borotválkozás előtt nem elég csupán vízzel megmosakodni. Érdemes olyan terméket választani (pl. arctisztító gélt), amely eltávolítja a port, a felesleges faggyút, a baktériumokat és a mindennapos szennyeződéseket.

2. Borotválkozás után

Old Spice Danger Zone tusfürdő
Old Spice Danger Zone tusfürdő
(63)

8 órán - vagyis egy átlagos munkaidőn át - tartó illattechnológia.

Fedezze fel most!

Még a jó minőségű borotva használata esetén is megsérülhet a bőr felhámrétege. Az Old Spice érzékeny bőrre tervezett borotválkozás utáni arcápolója megnyugtatja az irritált bőrt, valamint jellegzetesen férfias, élénkítő és frissítő illatot kölcsönöz használóinak.

3. Hidratálás
A téli hidegben a férfiak bőre is veszít hidratáltságából, ezért érdemes olyan ápolót választani, amelyben hialuronsav és aloe vera található, mert ezek magas vízmegkötő képességgel bírnak. Nyáron a hidratáló krémek abban is segítenek, hogy a barnaság tovább fennmaradjon. Fontos, hogy ne a párjuk arcápolóját használják! A férfiak bőre ugyanis több faggyúmirigyet tartalmaz, ezért több faggyút is termel (kb. 30 százalékkal), tehát másféle ápolást igényel.

4. A szemkörnyék ápolása
A táskás és sötét, karikás szem az öregedés első látható jele. Az érzékeny szemkörnyéket naponta kétszer ápoljuk, hiszen a bőr itt a legvékonyabb és a legérzékenyebb.

5. Napsugárzás elleni védelem a ráncok ellen
Sok férfi gondolja úgy, hogy az ő bőrének nem árt a napfény, pedig az UV-sugárzás az ő bőrüket is károsítja és öregíti, csakúgy, mint a nőkét. Vegyük rá őket, hogy tavasztól ők is használjanak könnyű, fényvédő nappali krémet.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által