Arcmasszázs

Arcmasszázs - egészséges életmód

Minden nő szeretné megőrizni bőre fiatalságát.


A jó hír az, hogy nem kell drága arckrémekre és csodaszerekre pénzt költenünk ahhoz, hogy ezt elérjük.    Az alábbi, magunkon elvégezhető arcmasszázs-gyakorlatok a bőrt rövid idő alatt feszesebbé és frissebbé varázsolják, és reggelente  mindössze pár percet vesznek igénybe.Amit nem javaslunk: Az arcmasszázs távolról sem “önkínzás”, amely során arcunkat csipkednünk és ütögetnünk kell! Ellenkezőleg: gyengéd mozdulatokkal kell elvégeznünk.  Használhatunk hozzá arckrémet is, de csak annyit, hogy ujjaink ne csúszkáljanak a bőrfelületen.Első lépés: Kezeinket helyezzük a nyakunkra. Az ujjvégeket a fülek felé fordítva ujjainkat határozott mozdulattal vezessük a nyakvonal irányába, de ügyeljünk arra, hogy kikerüljük a pajzsmirigy területét.

Mindkét oldalon ötször végezzük el ezt a gyakorlatot.Második lépés: A hüvelykujjainkat tegyük az állunk alá, ujjainkat hajtsuk ökölbe, majd hüvelykujjainkat ismét határozott mozdulattal csúsztassuk a fülek felé. Ezt a műveletet is ötször ismételjük meg.Harmadik lépés: A hüvelykujjainkat helyezzük az áll alá, tenyerünket pedig kinyújtott ujjakkal fektessük az arcra.

Lassan csúsztassuk a kezeket a fülek irányába. Ezt a műveletet is ötször ismételjük meg.Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Negyedik lépés: Az ujjbegyekkel masszírozzuk meg a szem alatti területet – háromszor az óra járásával megegyező, majd háromszor az ellenkező irányban.Ötödik lépés: Az ujjbegyeket helyezzük a homlok közepére, közvetlenül a szemöldök fölé, és végezzünk masszírozó mozdulatokat a halánték irányába. A mozdulatot mindig középről indítva  ismételjük meg még négyszer.Hatodik lépés: Két vagy három ujjunkat helyezzük az orrnyeregre, és fel-le irányban végzett mozdulatokkal masszírozzuk meg a szemöldökök közötti területet.A masszást követően: A fenti hat lépésből álló masszázs maximum 5 percet vesz igénybe. Végezzük el minden reggel, és hamarosan tíz évet fogunk fiatalodni!Hasznos tudnivaló: Az öregedés elleni masszás befejeztével az arc vérkeringése megélénkül, és vitalitással tölti meg az arcot. Ez a tökéletes alkalom a smink felrakásához!


Ajánlott bejegyzések:

Relaxációs gyakorlatok
A sok stresszel és feszültséggel járó modern életmódba nem egyszerű beiktatni egy kis lazítást.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!